GTSO Daima Üyelerinin Yanında
GTSO Daima Üyelerinin Yanında

GTSO Daima Üyelerinin Yanında

GTSO Daima Üyelerinin Yanında

Gemlik Ticaret ve Sanayi odasından yapılan açıklamada, “Koronavirüsle mücadele kapsamında, Hükumetimizin ve Sağlık Bakanlığımızın aldığı tedbirler doğrultusunda üyelerimizin farkındalığını arttırmak adına kurum olarak bizde çalışmalar yaptık. Hizmetlerimize hız kesmeden devam ettik. Bunları özetleyecek olursak ;

1-     Stokçuluk ve Fahiş fiyat uygulamalarının tespit edilmesi doğrultusunda Belediye Başkanımızla koordineli olarak iş yerlerini denetledik.

2-     İlçemizin ihtiyaçları olan sağlık ve temizlik ekipmanlarını Üyelerimizden temin ederek kamu kurum ve kuruluşlarına dağıttık.

3-     Kurumumuzun tüm birimlerini ilaçlattık ve temizlik süreçlerini artırdık.

4-      Kurum iş süreçlerini aksatmadan yürütecek asgari personel Odamızda bulunmakla beraber, diğer çalışanlarımıza gerekli alt yapıyı sağlayarak uzaktan çalışma imkânı sağladık.

5-     Kurum içinde üyelerle temas noktalarını yeniden düzenledik. Temas noktalarına dezenfektanlar yerleştirdik. Çalışanlar ile üyeler arasındaki sosyal mesafeleri artırdık.

6-     Sahada görev yapan (Serbest Bölge, Firmalar, Limanlar) personelimize koruyucu ekipman sağladık. (N95 Maske – Eldiven, Gözlük Vb)

7-     Sağlık Bakanlığımız başta olmak üzere gelen direktifleri tüm sosyal medya ve iletişim organlarımızdan anında yayınladık ve üyelerimize ulaştırdık. (Resmi duyurular, bilgilendirici kamu spotları ve videolar vb.)

8-     Malum sürece yönelik Cumhurbaşkanımızın açıklamış olduğu ‘Ekonomik İstikrar Kalkanı Destek Paketi’ hakkında gerekli duyuruları ve bilgilendirmeler yaptık.

9-     Kurum alt yapımız gerek Oda işlemleri (faaliyet belgesi, aidat gibi) gerekse ihracat işlemlerinde 7/24 online hizmet verecek şekilde hizmet vermektedir.

10-  Kaymakamlık Vefa Destek Grubuna 20.000 Lira bağış yaparak bulunarak toplamda 200 ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımında bulunduk.

11-  Daha sonra yapılması planlanan BP-GTSO-GEMLİK BELEDİYESİ projesi olan aracı malum süreci göz önünde bulundurarak erkene alarak Belediyemize tahsis ettik.

12-  Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu ‘Biz Bize Yeteriz’ dayanışma kampanyasına 10.000 lira destekte bulunduk.

13-  Gemlik devlet hastanesine 6.000₺ tutarında ekipman desteğinde bulunduk.

14-  Gıda yardımı kapsamında 50 adet hediye çeki belediye 50 adet kaymakamlık olmak üzere toplamda 100 adet 10.000 lira tutarında gıda yardımında bulunacağız.

15-   Ayrıca Gıda Yardımı sürecimizi tamamladık. Meclis Üyelerimiz süreçten olumsuz etkilenen Üyelerimize ve çalışanlarına dağıtmak üzere Genel Sekreterlikten hediye çeklerini temin edebilirler.

16-  Sokağa çıkma yasağına istinaden tüm üyelerimizin muafiyet taleplerini topladık ve hem kaymakamlık hem de valilik nezdinde bu talepleri ilgililere ileterek Lobi çalışmaları gerçekleştirdik

17-  Kaymakamlık bünyesinde hizmet veren Seyahat İzin Belgesi komisyonuna personel desteğinde bulunduk.

18-  Valilikten gelen talimatlar doğrultusunda 10 ve üzerinde çalışanı bulunan üyelerimize toplam 25.000 adet maske dağıtımı gerçekleştirdik.

19-  Kredi Garanti Fonu (KGF) limit artışı için taleplerimizi ilettik.

20-  Bakanlıklardan gelen ivedi ve genel duyuruları 7/24 kesintisiz üyelerimize ilettik sosyal medya kanallarımızdan duyurduk

21-  Üyelerimizden gelen talepleri TOBB’ye iletmekte ve takibini yapmaktayız.

22-  Devam eden projelerimiz; TOBB Nefes Kredisi, BEBKA Hibe Projes23-

23 – Valiliğimiz ve Kaymakamlığımızın destekleri ile üyelerimize 30 Bin’e yakın maskenin dağıtımını gerçekleştirdik

An itibari ile kesintisiz olarak hizmetlerimize devam etmekteyiz” denildi.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Şükrü Deviren Halk Gününde Vatandaşları Dinledi

Şükrü Deviren Halk Gününde Vatandaşları Dinledi

Şükrü Deviren Halk Gününde Vatandaşları Dinledi Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, katılımcı ve şeffaf belediyecilik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir