Başkan Sertaslan’dan sağlık çalışanlarına '4 yıldızlı' vefa
Başkan Sertaslan’dan sağlık çalışanlarına '4 yıldızlı' vefa

Gemlik Belediyesinden sağlık çalışanlarına destek

Gemlik Belediyesinden sağlık çalışanlarına destek

Gemlik Belediyesi, Gemlik Devlet Hastanesi’nde çalışan sağlık personeline otel tahsis etti.

Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’ın talimatıyla gerçekleşen otel tahsisi ilçenin en lüks oteli olmakla beraber, bu otelde yaklaşık 50 odada 75 sağlık personeli ailelerine salgın bulaştırma riski olmadan kalabilecek.

Sağlık personeline tahsis edilen otelde incelemelerde bulunan Başkan Sertaslan, Gemlik Belediyesi olarak sağlık personeline değer verdiklerini ifade ederken, otelde bulunan elli adet odayı bu personele tahsis ettiklerini belirtirken, “Umarım sağlık çalışanı arkadaşlarda bu oteli beğenir” dedi.

Sağlık çalışanlarına da seslenen Başkan Sertaslan, Türkiye’nin ve dünyanın sağlık açısından çok sıkıntılı günlerden geçtiğini belirtirken, “Bütün dünyada kıymetinizin anlaşıldığı günleri hep beraber yaşıyoruz. Ailelerinize hastalığı bulaştırma endişesinde olduğunuzu biliyoruz. Gemlik’te sizi rahat şekilde en iyi yerde konaklatacağız inşallah,  her birinizi bu endişeden kurtaracağız. Haklarınızı helal edin daha iyisine layıksınız. Daha iyisini yapmak isterdik ama olanın en iyisi bu sizler de olanın en iyisini yapıyorsunuz. Tüm sağlık personelimize kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.

Konuşmanın ardından oteli inceleyen Başkan Sertaslan, sağlık çalışanlarının Pazartesi gününden itibaren odalarda konaklamaya başlayacağını ifade etti.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir