Gemlik Kaymakamından Amine Hatun Yatılı Kız Kur'an Kursuna Ziyaret
Gemlik Kaymakamından Amine Hatun Yatılı Kız Kur'an Kursuna Ziyaret

Gemlik Kaymakamından Amine Hatun Yatılı Kız Kur’an Kursuna Ziyaret

Gemlik Kaymakamından Amine Hatun Yatılı Kız Kur’an Kursuna Ziyaret

Gemlik Kaymakamı  Yaşar Dönmez, Gemlik Başsavcısı Ali Ülger ve Gemlik Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce, Gemlik’te kız çocuklarına yatılı olarak hafızlık eğitimi veren Amine Hatun Kur’an Kursunu ziyaret ederek öğrencilerle hasbihal etti. Ziyarete amirlerin eşleri de iştirak etti. Ev sahipliği yapan ilçe müftüsü Dr. Mehmet Reşat Şavlı, başta Kaymakam Dönmez olmak üzere Başsavcı, Emniyet Müdürü ve  eşlerine teşekkürlerini dile getirdi. Ayrıca Şavlı, bu tarz ziyaretlerin öğrencileri onore ettiğini ve onlara moral verdiğini belirterek başarılarında büyük etkiye sahip olduğunu dile getirdi. Ziyaret sonunda öğrenciler tarafından Kaymakam Dönmez’e çiçek takdim edildi. Diğer ziyaretçilere de birer tane Mealli Kur’an-ı Kerim hediye edildi.

Öte yandan ziyarette geçtiğimiz günlerde Gemlik’te ilkhafızlık icazet programının düzenlendiği Kur’an Kursunun başarılarının inşallah her yıl katlanarak devam edeceği ifade edilerek, bu kursun yaşatılmasının Gemlik açısından büyük öneme sahip olduğu dile getirildi.

(Son Güncelleme: 24 Şubat 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir