Ahmet Sözen Deniz Gözetim Hizmetlerini Anlattı

Ahmet Sözen Deniz Gözetim Hizmetlerini Anlattı

Uludağ Üniversitesi Gemlik Denizcilik Topluluğu Sözen Endüstriyel Şirket Sahibi Ahmet Sözen’in katılımı ile Limanlarda Tahmil-Tahliye Takibi, Lashing Kontrol, CSC Kontrol ve Diğer kontrol hizmetleri hakkında seminer gerçekleştirildi

Ahmet Sözen özellikle sektörün bilgili, dürüst, planlı, sürekliliği olan firmalara ve çalışanlara ihtiyacı olduğunu belirtti. Ayrıca sektörün Deniz ve Liman İşletmeciliği almış olan İngilizce bilen, iyi yetişmiş çalışanlara ihtiyacı olduğunun altını çizdi.  Ahmet Sözen sunumunda tahmil ve tahliye sırasında uygulanan kontrol yöntemlerini kargo yükleme-boşaltma operasyonlarının resimleri ile açıklayarak öğrencilere aktardı. Her yük türünün kendine özgü özellikleri olduğunu ve yükleme boşaltma operasyonlarının hasarsız olarak yapılması gerektiğini ve bu konuda şirketlerin sörveyler ile operasyonları takip ettiğini dile getirdi.

Seminere göreve Öğr. Gör. E. Murat Tacar, Öğr. Gör. İbrahim Sapmaz, Öğr. Gör. Yusuf Sarıkaya, Deniz ve Liman İşletmeciliği 1. Sınıf ve 2.Sınıf öğrencileri katıldı. Seminer sonunda öğrencilerin sorularını yanıtlayan Sözen tekrar bir seminerde daha öğrenciler ile buluşmak istediğini belirtti.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir