Borusan Holding CEO’suna ipek tablo armağan edildi
Borusan Holding CEO’suna ipek tablo armağan edildi

Borusan Holding CEO’suna ipek tablo armağan edildi

Borusan Holding CEO’suna ipek tablo armağan edildi

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir, Bursa Milletvekili Zafer Işık ve Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ile birlikte, BORUSAN Holding CEO’su Erkan Kafadar’ı ziyaret ettiler. Ağdemir, Gemlik ekonomisine yaptıkları hizmetler istihdama katkıları ve sosyal sorumluluk projeleri için teşekkür etti.

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir, Bursa Milletvekili Zafer Işık ve Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ile birlikte Borusan Holding CEO’su Erkan Kafadar’ı ziyaret ettiler.

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, Borusan Holding İnsan Kaynakları Yönetici Serdar Özkaleli  tarafından karşıladı.

Ziyarette konuşan Başkan Ağdemir,  “Borusan Holding’in Gemlik’e yaptığı hizmetler, ekonomiye ve istihdama katkıları, sosyal sorumluluk projeleri hepimiz tarafından bilinmektedir. Bu hizmetlerinizden dolayı teşekkürlerimi iletmek istiyorum.” dedi.

Konuşmaların bitiminden sonra Borusan Holdingin CEO’su Erkan Kafadar’a Başkan Ağdemir tarafından Gemlik temalı ipek tablo armağan edildi.

GTSO heyeti, daha sonra Yıldırım Holding CEO’su Özer Öz’ü ziyaret edildi. Ziyarette Gemlik ekonomisine ve istihdama katkılarından dolayı teşekkür edildi.

(Son Güncelleme: 12 Şubat 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir