Özcanbaz; “Başkan’a yanaşan müdür oluyor”

 Özcanbaz; “Başkan’a yanaşan müdür oluyor”

Milliyetçi Hareket Partisi Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, Gemlik Belediyesindeki müdürlükler ve Ak Parti Gençlik Kollarındaki bazı isimlere vasfı olamamasına rağmen müdürlük verildiğini dile getirdi.

Özcanbaz, yapmış olduğu yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi; ”Ak Parti kadrolarında görev yapan bazı isimler ya müdür oluyor, ya da kendilerine müdürlük uyduruluyor. Bilindiği gibi daha önce Ak Parti Gençlik Kollarında görev yapan İbrahim Gör, TÜGVA’nın başına geçmiş, Kültür İşleri çalışanı olmuştu, buradan da müdürlüğe terfi etti.

760 metrekarelik alanda devletimizin ve milletimizin parasıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan Gençlik Merkezi BELGEM’e tahsis edildi. Yine bilindiği gibi Yalı Konağı da MTTB’ye tahsis edilmişti. Parti faaliyetleri bu şahısları bir yerlere getirerek Kamu gücüyle yapılıyor, bir tek parti bayrakları yok.

Gençlik Merkezine de geçmişte Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığı yapan Muhammet Ali Kaya müdür yapılmış. Bunu da Belediye resmi internet sitesindeki haberden görüyoruz.  Gemlik’e üniversite eğitimi için gelen, iki yıllık üniversite mezunu olan, mezuniyetinin eğitimle alakası olmayan bu isim, eğitim veren bir kuruma nasıl müdür yapıldı? Bu arkadaşın ehliyeti nedir?

Belediye sitesinde duyurulardan görüyoruz ki, bu isim Belediyede taşeron işçi olarak çalışıyor. Buna rağmen öğreniyoruz ki, hiç işçilik yapmamış. Takım elbiseyle Belediyede gezmiş, bugün de müdür olmuş. Hem de eğitim veren bir yerde.

Memleketimizin çocukları üniversite okuyacak, KPSS sınavları için ter dökecek, bu isimler vasfı olmadan müdür olacak. Bu hak mı, adalet mi? Dinimiz işi ehline vermeyi emretmez mi? Bu tip kadrolaşmalar, bize farklı yapıların kadrolaşmasını hatırlatıyor.

Unutmadan; Belediye resmi sitesi duyurularından taşeron personelin sıralamasında 88. Sırada mevcut gençlik kolları başkanı Furkan Siyaher, 174. Sırada da Muhammet Ali Kaya isimlerini görebilirsiniz.

Buradan anlıyoruz ki, müdür seçerken sadece Belediye yönetimine sadık olma şartı aranıyor. Diğer özelliklere ve mezuniyete gerek yok. Ayrıca, Gemlik’te vasıflı adam yokmuş gibi, İzmit’ten müdür getirildiğini de unutmadık. Takdir kamuoyunundur.”

 

 



(Son Güncelleme: 14 Mart 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir