TSO’dan Kıdemli Genel Sekretere veda yemeği
TSO’dan Kıdemli Genel Sekretere veda yemeği

TSO’dan Kıdemli Genel Sekretere veda yemeği

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Ağah Arda görevinden ayrıldı

TSO’dan Kıdemli Genel Sekretere veda yemeği

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası’nda 32 yıl genel sekreterlik görevini yürüten ve emekli olan Ağah Arda, düzenlenen yemekli toplantıdan sonra oda meclis üyeleri ve çalışma arkadaşları tarafından uğurlandı.

Atamer Turistik Tesisleri’nde önceki akşam düzenlenen yemekli toplantıdan sonra, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir ve TSO Meclis Başkanı Hasan Yıldırım tarafından eski genel sekretere çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi  verildi.

Plaket verirken konuşan Oda Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir, Ağah Arda’nın yönetim kurulu, meclis ve çalışma arkadaşlarıyla uzun yıllar uyum içinde çalışarak odaya hizmet verdiğini belirterek, şunları söyledi: “Ağah arkadaşımız görevini layıkıyla sürdürerek artık aramızdan ayrılı yor. Çalışma döneminde odamız birçok yeniliklere tanıklık etti. Odamızın büyüme si için elinden gelen tüm gayreti gösterdi. Kendisine bundan sonraki yaşamında sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum”

Oda Meclis Başkanı Hasan Yıldırım da konuşmasında Ağah Arda’nın titiz çalışmalarıyla uzun süren genel sekreterlik görevi ardından emekliye ayrıldığını belirterek, “Kendisini unutmayacağız. Bundan sonraki hayatında sağlık, mutluluk diliyorum” dedi.

AĞAH ARDA KİMDİR?

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası’na 1977 yılında memur olarak göreve başlayan Ağah Arda, 1988 yılında Kemal Akıt’ın Oda Başkanlığına seçilmesiyle genel sekreterlik görevine getirildi. Genel sekreterlik görevinde 32 yıl hizmet veren Arda, geçtiğimiz yıllarda emekli oldu. Bir süre daha çalışması istenen Arda, yeni yılda iznini kullandıktan sonra Odadaki görevinden ayrıldı.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir