Türk Telekom bayisi bezdirdi
Türk Telekom bayisi bezdirdi

Türk Telekom bayisi bezdirdi

Türk Telekom bayisi bezdirdi

Türk Telekom Gemlik bayisi olarak hizmet veren firma hakkındaki şikayetler bitmiyor. İstiklal caddesi üzerinde ki firma hakkında “bugün git, yarın gel, şimdi değil daha sonra, 3 gün sonra uğrayın, sistem çalışmıyor” ve benzeri şikayetlerin ayyuka çıktığı firmaya vatandaş tepki gösteriyor.

Gemlik Merkezde devam eden telekom altyapısı çalışmasından dolayı sıkıntılı günler geçiren vatandaşlar, birde buna ilgili firmanın bayisinden gerekli hizmeti alamayınca sıkıntı katlanıyor.      Özellikle internet kullanıcısı olarak ticari faaliyeti olan firmaların sorunları hakkında gittikleri bayiiden çözüm alamadıkları gibi, üstüne birde küçük düşürücü cümleler işitince soluğu gazetelerde aldılar.

Gazetemize gelen bir vatandaş  kendisine gösterine tepkilerden şikayetçi olarak, hep şikayetçi olduğumuz bazı Devlet daireleri bile bu kadar ilgisiz değiller, özel bir işletmeye mecbur bırakıldığımızın karşılığı bu olamaz, ilgilileri göreve çağırıyoruz dediler. Konu hakkında ilgili yerlere gerekli şikayetleri yaptığını söyleyen bir tüketici de, gördüğü tepki sonucu gerekli şikayetlerde bulunacağını dile getirdi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir