Aydınlar Madencilik’e onur ödülü
Aydınlar Madencilik’e onur ödülü

Aydınlar Madencilik’e onur ödülü

Aydınlar Madencilik’e onur ödülü

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin sorunlarını yerinde belirlemek, çözüm üretmek, iletişim ağının daha da güçlenmesini sağlamak adına başlattığı üye ziyaretlerine devam ediyor.

GTSO yönetimi, Oda’nın üyelerin den Aydınlar Madencilik A.Ş.’yi işyerinde ziyaret etti.

Ziyarete Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir, Başkan Vekilleri; Abdullah Kavlak, Semih Aşkın, Yönetim Kurulu Üyesi Şefik Yılmaz, Meclis Başkanı Hasan Yıldırım ve Genel Sekreter Yardımcısı Emre Gemicioğlu katıldı. GTSO heyetini Aydınlar Madencilik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Aydın karşıladı.

Başkan Ağdemir; Gemlik’in en eski ticari işletmelerin den olan Aydınlar Madencilik A.Ş 1927 yılında başladığı ticari hayatına 1962 yılının Şubat ayında Odaya kaydını yaptırarak kurumsal yapısının başlangıcını bu tarihte gerçekleştirdiğini söyledi.

Ağdemir, “Taşçı Behçet ile başlayan yürüyüş, geçen yıllar içerisinde çok büyük bir yol kat ederek, günümüzde kurumsal bir yapıya kavuştu.

Aydınlar A.Ş. İnşaat sektöründe elde ettiği başarılarının ardından müteahhitlik hizmetlerinde son yıllar da yol yapımı işlerinde önemli başarılar kazandılar. Aydınlar A.Ş. iş akışlarını geliştiren ve birçok büyük ihale süreçlerini başarı ile tamamlamış güçlü, dinamik bir yapı sergilemektedir. Madencilik ve İnşaat sektörlerinde faali yet gösteren Aydınlar Madencilik ilçemizin yanı sıra ülkemizin çeşitleri bölgelerinde de İzmir Menemen, Aliağa, Karacabey Teknosab, 3. Hava Alanı ve Kuzey Marmara Otoyolu gibi toplamda 8 şantiyesi ile çalışmalarına ara vermeden devam etmektedir. 400’ün üzerinde çalışanı ile istihdama da çok büyük katkı sunmaktadır.

Tüm bu faaliyet ve organizasyon yapıları ile geldikleri noktada kendilerini tebrik eder başarılarının devamını dilerim” dedi.

Aydınlar Madencilik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Aydın ise yaptığı konuşma da, yatırımın, AR-GE’nin ve gelişimin önemini belirttiği konuşmasında 1900’lü yılların başlarında başladıkları ticari faaliyetlerin bugün gelinen noktadaki önemini belirtti;

Ceyhan Aydın şöyle konuştu: “İSTANBUL – İZMİR Çandarlı Otoyolunda ve KRP’de ayda 1 milyon 500 bin m3 kazı dolgu ve inşaat işleri yapmaktayız. Ayda 1 milyon 200 bin litre mazot tüketimi ve günde 14 ton patlayıcı kullanıyoruz.  Şantiyelerimizde 630 personele istihdam sağlıyoruz.” dedi.

2018 yılında Bursa’nın ilk 250 firması içerisinde 161’nci sırasında yer alan Aydınlar Madencilik A.Ş’nin hedefinin çok daha yukarıları olduğunu belirten Aydınlar Madencilik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Aydın, “Çalışmanın ve gelişmenin peşinden ayrılmayacağız. İlçemizin ve ülkemizin ekonomisine katkı sunmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Ziyaret sonunda GTSO Yönetim kurulu Ağdemir, Ceyhan Aydın’a İstihdama ve ekonomiye katkılarından dolayı onur plaketi verdi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir