ADD’den Özkaleli’ye ziyaret
ADD’den Özkaleli’ye ziyaret

ADD’den Özkaleli’ye ziyaret

ADD’den Özkaleli’ye ziyaret

Atatürkçü Düşünce Derneği Gemlik şube yönetimi önümüzdeki ay yapılacak kongre öncesi ziyaretlerini sürdürüyor.  Gemlik şube başkanı Muhammet Usta, yönetim kurulu üyeleri Canan Bölük ve Serhat Seferoğlu ile Borusan kampus yöneticisi Serdar Özkaleli’yi makamında ziyaret ederek bir süre görüşen ADD’liler Özkaleli’ye teşekkür ederek Atatürk Albümü hediye ettiler.

Görev yaptığı yaklaşık 5 yıllık şube başkanlığı döneminde her zaman yanında gördükleri Borusan’a kurucu rahmetli Asım Kocabıyık’a minnet ve şükran duygularını ileten ADD yöneticileri Özkaleli ile yaklaşık bir saat sohbet etti. Özkaleli’ye Ahmet Gürel’in “Atatürk Aramızda”  adlı albümünü hediye ederken duygularını dile getiren şube başkanı Muhammet Usta, gerek bizim dönemimizde, gerekse bizden önceki dönemlerde her daim derneğimize verdiğiniz destekler için yürekten teşekkür ediyoruz, önümüzdeki kongre döneminde yeniden aday olmayacağım, lakin derneğimizin her zaman destekçisi olmaya devam edeceğim, sizin de desteğinizin süreceğinden şüphemiz yoktur dedi.

Özkaleli Atatürk Hususundaki Hassasiyetimi Herkes Bilir

Atatürk albümü için hediye almayı kural olarak red eden bir kurumun sorumlusu olarak aldığım en güzel hediye diye ADD yöneticilerine teşekkür eden Özkaleli, “Atatürk’ü anlamak lazım, bu bağlamda Atatürk’e karşı olan hassasiyetimin bilinmesi benim için gurur kaynağıdır. Verdiğiniz hediye benim için en değerli hediyedir dediği sözlerinin ardından ADD yöneticilerine Rahmetli Asım Kocabıyık’ın “Tazlar köyünden Borusana ve 90’a yaklaşırken” adlı iki ayrı kitabını hediye etti. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir