Gemlik Belediyespor’da ‘Uslu’ Dönemi
Gemlik Belediyespor’da ‘Uslu’ Dönemi

Gemlik Belediyespor’da ‘Uslu’ Dönemi

Gemlik Belediyespor’da ‘Uslu’ Dönemi

Gemlik Belediyespor Ömer Kahraman Hizmet Binası’nda gerçekleştirdiği kongreyle yeni başkanını seçti.

Tek adaylı geçen kongreyle Belediyespor Başkanı olarak Belediye Meclis Üyesi Durmuş Uslu seçildi.

Ömer Kahraman Hizmet Binası’nda gerçekleşen kongreye CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar, İYİ Parti İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz, Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanı Kazım Bulut, İlçe Spor Müdürü Sabri Karaman ve çok sayıda spor kulübü temsilcileri ile delegeler katıldı.
Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan Gemlik Belediyespor’un yeni yönetimine başarılar dileyerek başladığı konuşmasında gençlerin ve çocukların spor yapmasının gereksinimi de vurguladı. Gemlik Belediyespor’un çok ciddi bir borç yükü altında olduğunu da belirten Başkan Sertaslan, spor kulüplerinin kar amaçlı değil, insan odaklı yapılar olduklarını bu borcun ise el birliğiyle kapatabileceğini önemli olanın ise Gemlik Belediyespor’un yaklaşık 900 olan sporcu sayısını iki katına çıkartmak olduğuna değindi.

Gemlik Belediyespor Başkanı Durmuş Uslu ise, katılımcılara ve geçmiş yönetime teşekkür ederken, “Belediyespor’un daha da ileri gitmesi için çalışmalarımıza bugünden itibaren başlayacağız. Çok sayıda başarı kazanan Belediyespor’umuzu daha da ileriye taşımak için bugünden itibaren kollarımızı sıvayacağız” dedi.

Gemlik Belediyespor yönetimi Durmuş Uslu, Şuayip Ünlü, Sedat Özer, Oğuz Hançer, Cengiz Tümer, Mahir Dağ, Emir Ertem, Tuğan Büyükbaşaran ve Nurettin Birgül isimlerinden oluştu.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir