İnegöllüler Derneği Gecesi Yapıldı
İnegöllüler Derneği Gecesi Yapıldı

İnegöllüler Derneği Gecesi Yapıldı

İnegöllüler Derneği Gecesi Yapıldı

Gemlik İnegöllüler Derneği, Gemlik Kapalı Spor Salonunda birlik gecesi düzenledi.

Geceye Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ta katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanının yanı sıra, Gemlik ve İnegöl’de Gemlik’te bulunan STK ve dernek temsilcileri de geceye ilgi gösterdi.

Tribünlerin hınca hınç dolduğu programda, Alinur Aktaş; ”Burada İnegöllü hemşerilerimiz var ama artık Gemlik’te yaşıyorlar. Yürekleri İnegöl’de. Bu ve benzeri buluşmalar, ayrıştırmamalı şehrimize ve ülkemize karşı birleştirmeli. 83 milyon nüfuslu güçlü bir ülkeyiz.

Böyle bir program düşünüldü, bizim üzerimize düşeni yapacağımızı söyledik. Ben İnegöl doğumlu bir kardeşinizim. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görevlendirdim. 31 Mart tarihinde de tekrar seçildim. Bu ulu şehre, Osmanlı’yı kuran şehre, her geçen gün büyüyen bu şehre hizmet etmek boynumun borcudur. Gemlik Basketbol takımını, gençlerimizin spor yapması için destekledik. Bizler eğitimde, sağlıkta elimizden gelen tüm konularda destek vereceğiz. Gemlikli hemşerilerimize müjde veriyoruz. Gemlik’teki otobüslerin tamamı değişecek. Ulaşımdaki sorunların farkındayız ve çözmek için adımlar atmaya başlıyoruz. Geçtiğimiz günlerde muhtarlarımızla bir araya geldik, destek olmaya devam ediyoruz” dedi

Gemlik İnegöllüler Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Erkan Şen’de tüm “katılımcılarımıza, davetlilerimize  katılımlarından dolayı kendilerine şahsım ve Dernek Yönetim Kurulu adına sonsuz teşekkürlerimizi sunar, Rabbim Birlik ve beraberliğimizi daim etmesini temenni ederim” dedi.

Tarihi İnegöl mehter takımının muhteşem konserinin  yanı sıra İnegöl Folklor ve Halk dansları ekipleri de gecede sahne alarak birbirinden güzel gösterileri sundular.

Gemlik İnegöllüler Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından katılımcılara plaket verilirken, gecede yapılan çekilişle çok sayıda hediye dağıtımı da gerçekleştirildi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir