Gemlik Eski Kaymakamının Oğlunun Ölümüne Sebep Olan Kavga İddianamesi  Tamamlandı
Gemlik Eski Kaymakamının Oğlunun Ölümüne Sebep Olan Kavga İddianamesi  Tamamlandı

Gemlik Eski Kaymakamının Oğlunun Ölümüne Sebep Olan Kavga İddianamesi  Tamamlandı

    Gemlik Eski Kaymakamının Oğlunun Ölümüne Sebep Olan Kavga İddianamesi  Tamamlandı

Gemlik eski kaymakamı ve İstanbul avcılar kaymakamı olan Kemal İnan’ın oğlunun hayatını kaybettiği Denizli’deki kavga ile alakalı soruşturma tamamlandı.

Halen Avcılar Kaymakamı olarak görev yapan Kemal İnan’ın bir oğlunun ölümü, iki oğlunun yaralanmasıyla sonuçlanan Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki bıçaklı kavgaya ilişkin cumhuriyet savcısı, suça sürüklenen 6’sı tutuklu 8 çocukla ilgili iddianamesini tamamladı.

İddianamede, 25 Haziran’daki olayda hayatını kaybeden Safa Akif İnan (15) ile B.Ç. (14) arasında “kız meselesi” nedeniyle münakaşa çıktığı, sosyal medyada karşılıklı hakaret ve küfürleşmenin ardından iki grubun Çamlaraltı Mahallesi’nde buluştuğu belirtildi.

Olayda yaralanan Ahmet Burak İnan’ın (21) iki grubu yatıştırmaya çalıştığı, buna karşın B.K’nin (16) Safa Akif İnan’ı bıçaklayarak öldürdüğü belirtildi. Olayda Ahmet Burak İnan’ın bıçakla, Mehmet Buğra İnan’ın (21) da darbedilerek yaralandığı belirtildi.

İddianamede B.K, B.Ç, K.E. (16), A.S.K. (15), K.B. (16), İ.S. (17), F.A.B. (14) ve K.O’nun (14) 18 yıldan 24 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.

İddianame çocuk ağır ceza sıfatıyla Denizli 1. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.

Bilindiği gibi Denizli’nin Pamukkale ilçesi Çamlaraltı Mahallesi’nde 25 Haziran’da iki grup arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, bir süre önce Denizli Vali Yardımcılığından Gemlik Kaymakamlığına oradan da Avcılar Kaymakamlığına atanan Kemal İnan’ın çocuklarından Safa Akif İnan ve Ahmet Burak İnan bıçakla, Mehmet Buğra İnan ise darp sonucu yaralanmıştı.

Yaralılardan Safa Akif İnan, müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Olayın ardından 8 şüpheli gözaltına alınmıştı.

 

(Son Güncelleme: 16 Aralık 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir