Mimarlar Odasında Çelik Dönemi
Mimarlar Odasında Çelik Dönemi

Mimarlar Odasında Çelik Dönemi

Mimarlar Odasında Çelik Dönemi

Gemlik Mimarlar Odasının uzun süre başkanlığını yürüten Kenan Çakır’ın aday olmadığı genel kurulda, yeni başkan Haşim Çelik oldu.

Gürle İş Merkezinden yapılan ve Mimarlar Odası Bursa Şube 2. Başkanı  Hasan Ertaş’ın katılımı ile gerçekleştirilen 16.Dönem Mimarlar Odası Gemlik Temsilciliği seçiminde tek liste göreve talip oldu.

Uzun yıllar başkanlık görevini yürüten Kenan Çakır’ın aday olmadığı ve Haşim Çelik’in tek liste ile göreve geldiği genel kurul sonrası, “Güzel Gemlik’imize faydalı olabilmek, halkımıza ve belediyemize hizmet verebilmek adına sizleri ve çok değerli üyelerimizi en iyi şekilde temsil etmek için 16.Dönem Gemlik Mimarlar Odası Temsilciliğini devralmış olup bütün meslektaşlarımız adına hayırlı olması temennimizi Temsilciliğimize bağlı bütün üyelerimize saygı ve sevgilerimizle bildiririz” görüşlerine yer verildi.

Haşim Çelik’in yönetim kurulu başkanı olduğu listede şu isimler yer aldı. Yücel DOĞAN, E. Büşra PALANCİ, Ahmet BOZDEMİR, Gözde BIYIKCI, Buğra SEFİL, H. Elif TAŞAR, Enes ÖRNEK, Ali USLU,

Recep KÖSESOY.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir