Gemlikspor lideri devirdi
Gemlikspor lideri devirdi

Gemlikspor lideri devirdi

Gemlikspor lideri devirdi

Süper Amatör Kümede Mücadele eden Gemlik ekibi Gemlikspor, deplasmanda Atıcılar Stadyumunda karşılaştığı Elmasbahçeler Spor’u 2-1yendi.
Müsabakaya hızlı başlayan Gemlikspor oldu. Önde baskı ile başlayan maçın 30’uncu dakikasında Hanifi’nin girdiği ikili mücadele sonrasında serbest vuruş kullanan Gemlik ekibi, Uğur’un ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Müsabakanın devamında baskısına devam eden Gemlik ekibi, girdiği pozisyonlardan yararlanamadı. İlk yarının uzatma dakikalarında, Esat’ın pasında sol kanattan rakip oyuncu ile bire bir kalan Ömer Faruk, güzel bir plase ile skoru 2-0’a taşıdı. İlk yarı bu skorla sona erdi.
Maçın ikinci yarısında, kale önüne yapılan ortada topun uzaklaştırılamaması sonrasında skor 2-1’e geldi. Golün de verdiği moralle Elmas Bahçeler’in baskısı başladı. Buldukları pozisyonlarda kaleci Soner’in hamleleri ve defansın son hamleleri ile kalesini gole kapayan Gemlik temsilcisi, Elmasbahçeler öne çıktıktan sonra Muhammet’in bulduğu iki pozisyondan yararlanamadı. Müsabaka 2-1’lik Gemlikspor üstünlüğü ile tamamlandı. Elmasbahçeler, müsabaka sonrasında liderliği Gemlikspor’dan son dakikada bulduğu penaltı golüyle puan alabilen Duaçınarına geçti.

(Son Güncelleme: 14 Aralık 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir