Dernekler Platformundan Gemlikspor'a Kahvaltı
Dernekler Platformundan Gemlikspor'a Kahvaltı

Dernekler Platformundan Gemlikspor’a Kahvaltı

Dernekler Platformundan Gemlikspor’a Kahvaltı

Gemlik’te hemşeri derneklerinden oluşturulan Gemlik Hemşeri Dernekleri Platformu, Süper Amatör Kümede Gemlik’i temsil eden Gemlikspor’a kahvaltı ikramında bulundu.

Saklı Bahçe Kafe’de gerçekleşen kahvaltı programlarında, dernek başkanlarının yanı sıra CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar da yer aldı. Gemlikspor’un futbolcuları ve teknik ekibinin yanı sıra, yönetim kadrosu da kahvaltıda yerini aldı. Kahvaltıda dikkat çeken ayrıntı ise, ayrı masalar yerine sporcular ve dernek başkanlarının iç içe dağılımla oturması oldu.

Gemlik Hemşeri Dernekleri Platformu tarafından yapılan açıklamada; ”Kısa sürede farklı etkinliklerle Gemlik’in gündeminde yer aldık. Ortak yapılan etkinlikler, hem ulaşılan kitle, hem de gördüğü ilgiyle dikkat çekti. Gemlikspor, ilçemizi temsil eden ve doğrudan ilçemizin adını taşıyan takımımız. Kendileriyle bir araya gelerek değerlendirme imkanı bulduk. Sporcularımıza başarılar dileriz” dediler.

(Son Güncelleme: 18 Kasım 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir