Esnaf Odasından Kuveyt Türk İle Uygun Kredi Anlaşması
Esnaf Odasından Kuveyt Türk İle Uygun Kredi Anlaşması

Esnaf Odasından Kuveyt Türk İle Uygun Kredi Anlaşması

Esnaf Odasından Kuveyt Türk İle Uygun Kredi Anlaşması

Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş arasında Oda üyelerine özel koşullar ile nakdi ve gayrinakdi kredilerin kullandırılmasına yönelik protokol imzalandı.

Bu anlaşma ile KOBİ’lerin finansmana daha kolay şekilde ulaşmaları hedefleniyor.

Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş arasında yapılan anlaşma törenine Esnaf Odası Başkanı İsmail Beki, Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş Gemlik Şube Müdürü Önder Arslan ve KOBİ Temsilcisi Tunahan Çetkin katıldı.

Protokol imza töreninde konuşan  ESO Başkanı İsmail Beki, “Kuveyt Türk ile yapılan anlaşmanın bütün esnaflara hayırlı olmasını temenni ediyorum masrafsızlık açısında avantajlı bir anlaşma olduğunu, böyle bir protokolü esnafımız için yaptıklarını ve bu anlaşmanın her iki kuruma hayırlı olmasını teminni ediyorum.’’ dedi.

Tüm Türkiye’de Odalar ile çalışmalara başladıklarını ve bu özel anlaşmanın her iki tarafada hayırlar getireceğini belirten Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş Gemlik Şube Müdürü Önder Arslan , “Kuveyt Türk olarak hayata geçirdiğimiz hizmet kalitesi prensipleri ile müşterilerimize en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. İmzaladığımız protokoller de bunun bir göstergesi olacak” dedi.

 

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı

Gemlik’te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı

Gemlik’te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı 2 otomobil de istinat duvarı altında …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir