Amatörde Tek Kazanan Çotanakspor
Amatörde Tek Kazanan Çotanakspor

Amatörde Tek Kazanan Çotanakspor

Amatörde Tek Kazanan Çotanakspor

Bursa Süper Amatör Küme ve 1. Amatör Kümede hafta sonu oynanan müsabakalarda tek kazanan Çotanakspor oldu.

SÜPER AMATÖR BERABERE

Gemlikspor’un Şükraniyespor ile 2-2 berabere kaldığı haftada, Gemlik temsilcisi Vefaspor ise sahasında Kestel Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı. Müsabaka ortasaha mücadelesi olarak sürerken, iki takım da bulduğu pozisyonlardan sonuç alamadı. Vefaspor aldığı puanla puanını 7’ye çıkardı. Kestel ise 5 puana ulaştı.

ÇOTANAK SAHASINDA İLK DEFA KAZANDI

Bursa 1. Amatör Kümenin 6. Haftasında, deplasmanda 3 galibiyet alan ve sahasında oynadığı iki maçı da kaybeden Gemlik Çotanakspor, Gemlik’te Yeşildağ Spor ile karşılaştı. Sahasında ilk defa 3 puan kazanan Gemlik ekibi, müsabakadan 3-1’lik üstünlükle ayrıldı. Aldığı galibiyetle, Çotanakspor 3. sıraya yükseldi.

UMURSPOR SON DAKİKADA, KÖRFEZ YİNE KAYIP

  1. Amatör Kümedeki diğer Gemlik temsilcisi Umurspor, geçtiğimiz hafta deplasmanda aldığı 4-0’lık galibiyetin moraliyle Umurbey de Ertuğrul Gazi Mesken Spor maçına çıktı. zorlu rakibi karşısında müsabakanın tamamını üstün götüren ve 1-0 önde olan Umurspor, son dakikalarda kalesinde gördüğü golle 1 puana razı oldu. Umurspor 8 puanla 6. sırada yer buldu.

Sezona kötü başlayan, aldığı Arabayatağı galibiyeti ile moral bulan Gemlik ekibi, ardından Nilüfer’e kaybetmişti. Bu hafta deplasmanda oynadığı müsabakada ise Çiftehavuzlar’a 4-1 yenilerek son sıraya geriledi. 1 takımın düşeceği ligde, Tepecik Gençlikspor ile birlikte 4 puanda kalan Gemlik ekibinin, önümüzdeki haftalarda puanlar bularak düşme hattından uzaklaşması bekleniyor.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir