AK Parti yönetiminden TSO’ya nezaket ziyareti
AK Parti yönetiminden TSO’ya nezaket ziyareti

AK Parti yönetiminden TSO’ya nezaket ziyareti

AK Parti yönetiminden TSO’ya nezaket ziyareti

Adalet ve Kalkınma Partisi Gemlik İlçe Yönetimi, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu.

Şamil Yiğit başkanlığındaki AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Meclis üyesi Ercan Barutçuoğlu’nun da katıldığı ziyarette konuşan Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir, ziyaretten dolayı memnuniyet duyduklarını, siyasi partilerin demokrasilerin vazgeçilmez unsurları olduğunu söyledi.

Ağdemir, Gemlik’in sanayisi ve ekonomisi ile bölgenin göz bebeği olduğuna dikkat çekerek, “Gemlik Serbest Bölge ihracatta 12 milyar lira ile Türkiye’de 3. sırada en yüksek ihracat yapan gümrüklerden biri olduğunu, Serbest Bölgede 136 adet sanayi tesisi bulunduğunu söyledi.

Gemlik’in daha iyi bir yere gelmesi için elbirliği ile çalışmak gerektiğini belirten Ağdemir, “AKP ilçe yönetimi genç bir kadrodan oluşuyor. Sizlerden beklentilerimiz yüksek. Birbirimizin kıymetini bilirsek, Gemlik’e çok güzel ve özel hizmetler gelebilir” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Şamil Yiğit ise ortak paydanın Gemlik olduğuna dikkat çekerek, “İlçe Başkanlığı seçimlerine ahenkli bir hava yakaladık. Gemlik için güzel hizmetlerin peşindeyiz.” dedi.

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası üyesi olduğunu belirten Yiğit, “birçok arkadaşımız iş adamı. Bizlerin sizlerden beklentilerimiz olduğu gibi, sizlerin de bizlerden istekleriniz olacaktır. Biz bunların takipçisi olacağız. Sizin içinizden çıkan milletvekilimiz Zafer Işık ta bizlerin Ankara’da elimiz, kolumuzdur. Ondan da yararlanacağız. Gemlik’i elbirliği ile ileriye götürmek zorundayız” dedi.

Gemlik’in çeşitli sorunlarının ele alındığı toplantı samimi bir hava içinde geçti.

(Son Güncelleme: 18 Ekim 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir