Ebru Baran Avukatlık bürosunu açtı

Ebru Baran Avukatlık bürosunu açtı

Avukat Ebru Baran, bir süre farklı avukatların yanında çalışmalar yaptıktan sonra Gemlik’te kendi bürosunu açtı. Asil Han İş Merkezi 1. Katta yapılan açılışla çalışmalarına başlayan Baran, uzmanlığıyla Gemlik’te yargı camiasını katkı sunacak.

Geçmişte Olcay Göçüm gibi önemli bir ismin yanında çalışan Ebru Baran’ın Büro açılışına Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Avcı, Kadir Erol, Vedat Büyükgölcigezli, Belediye Meclis Üyeleri, Gemlik Müftüsü Dr. Mehmet Reşat Şavlı, Gemlik Esnaf Odası Başkanı İsmail Beki, Ak Parti İlçe Yöneticileri, dernek STK temsilcileri ve ailenin yakınları katıldı.

Açılış kurdelesi kesilmesi öncesinde Gemlik Müftüsü Dr. Mehmet Reşat Şavlı duasını yaptırırken, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da konuşma yaptı. Yılmaz; ”Adalet önemli kavramlarımızdandır. Dinimizin de adalet dini olduğunu göz önüne aldığımızda, adaleti sağlaması gereken hukukçuların önemi bir kat daha artmaktadır. Ebru kardeşimiz tanıdığımız, önemli bir hukukçudur. Kendisinin Gemlik’te büro açması Gemlik için de kazançtır. Allah kendisine hakkı savunmayı nasip etsin, hayırlı, uğurlu olsun” dedi.



(Son Güncelleme: 2 Mayıs 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir