Şamil Yiğit, Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı
 Şamil Yiğit, Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

 Şamil Yiğit, Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

 Şamil Yiğit, Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

AK Parti  İlçe Başkanı Mehmet Şamil Yiğit, 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılına ilişkin bir kutlama mesajı yayınladı.

Yeni eğitim öğretim yılının tüm öğretmen, öğrenci ve velilere hayırlı olmasını dileyen Yiğit; 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı 9 Eylül 2019 Pazartesi günü ziller çaldı. Bu yeni dönemde geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin yeni başarılar elde etme heyecanını hep birlikte yaşayacağız. Bilgiyi üreten ve paylaşan, insanlığın yararına sunabilen genç nesiller, ülkelerin en büyük zenginliğidir. Bu nedenle eğitim öğretim sistemimizi çağın gereklilikleri doğrultusunda ele almak, yeniliklere uyum sağlayabilecek uzun vadeli planlamayı gerektiren bir anlayışla uygulamaya koymak zorundayız. Ülke olarak da bu öncelikli konularımız arasında ilk sırada yer almalıdır. Çocuklarımız ve yarınlarımız değerlidir; Onları eleştirel ve yaratıcı düşünen, iletişim becerileri gelişmiş, araştıran, sorgulayan, problem çözebilen, bilgi teknolojilerini kullanabilen, girişimci bireyler olarak yetiştirmek eğitimcilerimizin asli görevidir.

Bu duygu ve düşüncelere yeni Eğitim ve Öğretim yılında yöneticilerimizi, öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi tebrik ediyor, yeni Eğitim-Öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum dedi.

(Son Güncelleme: 9 Eylül 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir