Borsa Adayı Eren'den Gündem Medya'ya ziyaret

Borsa Adayı Eren’den Gündem Medya’ya ziyaret

Borsa Adayı Eren’den Gündem Medya’ya ziyaret

 

Gemlik Ticaret Borsası adayı Erkan Eren ve ekibi Gemlik Gündem Gazetesini ziyaret etti. Eren ve ekibini Gündem Medya imtiyaz sahibi Hurşit Topal karşıladı.

Eren aday olma gerekçesinin Borsa’nın geleceği adına duyduğu endişeler olduğunun altını çizerek, ”Bizler güçlü bir ekiple, Borsanın geleceğini göz önüne alarak aday olmaya karar verdik. Önemli çalışmalarımız var. Borsamızı önemsiyoruz.  İhtisas Borsası ve Laboratuar çalışmalarımız var.

Nasıl fındığın, incirin, bir ihtisas borsassı varsa, Gemlik zeytinine sahip çıkacak bir ihtisas borsasına ihtiyaç var. Lisanslı depoculuk faaliyet geçmesi ile birlikte bu konudaki çalışmalarımıza da hız vereceğiz dedi. Gemlik’in gelişiminde Borsanın da önemi var. Borsayı el birliği ile daha iyi noktalara getirmek zorundayız. Ben ve ekibim, Bursa’ya kaptırdığımız pek çok üyemizin, İhtisas Borsası olmamız sonrasında yeniden Gemlik’e kayıt olacağına inanıyorum” dedi.

Eren, Gemlik’te en büyük ihtiyaçlardan birisi de mezbahanedir. Mezbaha eksikliği ilçede hayvancılığı da doğrudan etkilemektedir. Ekip olarak seçilmemiz durumunda kasap arkadaş ve üyelerimizin eksikliğini hissettiği bir mezbaha konusundaki girişimlerimizi nihayete erdirip bir mezbaha kurulmasını sağlayacağız” şeklinde konuştu.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok! Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir