Gemlikspor Antrenmanlara Başladı

Gemlikspor Antrenmanlara Başladı

Antrenör Ahmet Yurtsever ile anlaşan Gemlikspor, antrenmanlara başladı. İlk idmana 18 futbolcu ile başlayan Gemlik ekibi, önümüzdeki günlerde farklı isimlerle de anlaşarak kadrosunu 24’e tamamlamayı planlıyor.
Gemlik Atatürk Stadyumunda sezonun ilk antrenmanını gerçekleştiren Gemlikspor’un çalışmasına Ak Parti İlçe Başkanı Şamil Yiğit, MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, Saadet Partisi ilçe başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, Gemlik Esnaf Odası Başkanı İsmail Beki, belediye meclis üyeleri, kurum ve dernek temsilcileri ile Gemlikspor’a gönül vermiş isimler katıldı.
Sezon açılışında ilk idmanı sonuna kadar izleyen katılımcılar, takım, yönetim ve antrenörle fotoğraf çektirdiler. Katılan siyasiler ve kulüp başkanları da , Gemlik’in milli takımın Gemlikspor olduğunun altını çizdi.
GÜZEL BİR SEZON OLACAK
Sezon ile alakalı değerlendirme yapan kulüp başkanı Cumhur Aydın ve yönetimi, takviyelerle kadrosunun kümede iddialı takımlardan biri olacağını belirterek, güzel bir sezon geçireceklerini ve Gemlikspor’u hak ettiği yerlere taşımak adına bu sezonun da önemli olduğunu dile getirdiler. Gemlikspor, ilk maçından öne geniş katılımlı sezon açılışı gerçekleştirecek.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok! Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir