Gemlik Zeytini Festivali Renkli Görüntülere Sahne Oldu....
Gemlik Zeytini Festivali Renkli Görüntülere Sahne Oldu....

Gemlik Zeytini Festivali Renkli Görüntülere Sahne Oldu….

Gemlik Zeytini Festivali Renkli Görüntülere Sahne Oldu….

Bu yıl 5’incisi düzenlenen Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali, Gemlik Engelsiz Kafe önünden, Gemlik Demokrasi (İskele) Meydanına kadar yapılan yürüyüşle başladı.
Festival yürüyüşüne Gemlik Kaymakam Vekili Dr. Yalçın Yılmaz, CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, GTSO Başkanı Paşa Ağdemir, Gemlik Ticaret Borsası Başkanı Özden Çakır, İlçe Jandarma Komutanı Barış Bozkurt, İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce, Ak Parti İlçe Başkanı Şamil Yiğit, CHP İlçe Başkanı Cemil Acar, MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, STK, kurum ve dernek temsilcileri, davetli ülkelerin temsilci ve yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.
KLASİK ARABA, TRAKTÖR VE TEKNE ŞOVU
Festival kortejinde dikkat çeken ayrıntı ise köylerden gelen traktörler oldu. Genelini kadınların kullandıkları traktörlerde, köylerde kurulan kadın derneklerinden temsilciler ve çiftçi kadınlar da yer aldı. Kortej geçişinde klasik arabaların geçişleri de, dikkatleri çeken ayrıntı oldu. Programda en göze çarpan ise festival yürüyüşü esnasında, deniz üzerinde teknelerle de geçiş yapılması oldu. Festival yürüyüşü sonrasında, kurdele kesilerek 5. Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali resmen başladı.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı

Gemlik’te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı

Gemlik’te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı 2 otomobil de istinat duvarı altında …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir