Gemlik Ata'nın Huzurunda...
Gemlik Ata'nın Huzurunda...

Gemlik Ata’nın Huzurunda…

Gemlik Ata’nın Huzurunda…

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Atatürk anıtında yapılan çelenk sunma töreni geniş katılımla yapıldı.

30 Ağustos Gemlik’te Coşkuyla Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, Gemlik’te coşku ile başladı. Atatürk anıtına çelenk sunulması ile başlayan program, kaymakamlığın tebrikleri kabulü ve gösterilerle devam etti. Zeytin Festivali ile de birleşen program, gece de Resul Dindar konseri ile son bulacak.
Çelenk sunma programına Bursa Vali Yardımcısı Mustafa Gündoğan, Garnizon Komutanı Vekili Tank Albay Kıvanç Kerpişçi ve Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Barış Bozkurt, İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce, Ak Parti İlçe Başkanı Şamil Yiğit, CHP İlçe Başkanı Cemil Acar, MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, İyi Parti İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz, siyasi parti yöneticileri, meclis üyeleri, kurum müdürleri ve temsilcileri katıldı.
Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan programda, Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenkleri sunuldu. Program Gemlik Demokrasi Meydanı’nda (İskele Meydanı) devam etti.

ALTERNATİF ÇELENK SUNMA DEVAM ETTİ
Program sonrasında, alternatif çelenk sunma geleneği de devam etti. CHP, Vatan Partisi ve Atatürkçü Düşünce Derneği de, resmi programın ardından Atatürk Anıtına çelenklerini sundular.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir