Ülkü Ocaklarından 3 Günlük Kamp
Ülkü Ocaklarından 3 Günlük Kamp

Ülkü Ocaklarından 3 Günlük Kamp

Ülkü Ocaklarından 3 Günlük Kamp

“Gemlik Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı tarafından Alparslan Türkeş Gençlik Otağının İkincisi düzenlendi. 3 gün süren kamp, adeta ziyaretçi akınına uğradı.”

Özellikle gece geç saatlerde dahi Kamp’a çok yoğun katılım oldu.

Gemlik Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Gemlik İlçe  Başkanlığı, sosyal projeler kapsamında Gemlik Yeniköyde 3 gün süren İkincisini gercekleştirmiş oldukları gençlik kampı etkinliğini bitirdi.

Yaklaşık 21 ilçe ocak başkanlığı ve  İl ocakbaşkanlığı katılım sağladı, genç ler, 3 gün boyunca dağ yamaçlarına kurulan  çadırlarda kalarak gündüz programının yorgunluğunu konser,geleneksel oyunlar ve çeşitli eğlence aktivitelerle atarken, 3 gün boyunca gündüzleri seminerler, çeşitli spor aktiviteleri ve eğitim programında belirlenen konularda ders gördüler.

Gemlik  Ülkü Ocakları olarak ikincisi  düzenlenen Alparslan Türkeş Gençlik otağı etkinliğine,  çevre  il ve çevre ilçelerden de aşırı katılım olduğu özelikle akşam saatler gözle görülür kalabalık, olduğuna tanıklık edildi.

Düzenlenen etkinliğin sosyal proje kapsamında gerçekleştiğini belirten Gemlik Ülkü Ocakları  ilçe Başkanı İsmail BAYDAR; “Yeni eğitim-öğretim yılının başlayacağı  şu günlerde gençleri yeni döneme moral ve motivasyon açısından hazırlamak,aralarındaki samimiyeti arttırmak, 3 günlük de olsa genç kardeşlerimizi yaşamın stresinden uzaklaştırmak, aralarındaki arkadaşlığı ve dostluğu pekiştirmek adına bu etkinliği düzenledik. Gerçekten son derece eğlenceli, keyifli bir üç gün geçirdik. Aynı zamanda uzun süredir görmediğimiz ülkücü camiamızdaki kardeşlerimizle bu vesile ile buluştuk.Önümüzdeki süreçte bu etkinliği içerik olarak daha da zenginleştirerek tekrarlamak istiyoruz. Birliğimiz dosta güven Düşmana korku versin.”Dedi.

(Son Güncelleme: 29 Temmuz 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir