Gemlik Belediyesi’nden Köylere Hizmet Atağı
Gemlik Belediyesi’nden Köylere Hizmet Atağı

Gemlik Belediyesi’nden Köylere Hizmet Atağı

Gemlik Belediyesi’nden Köylere Hizmet Atağı

Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri hizmette mesafe tanımıyor. Daha önce Feyziye ve Fındıcak Köyleri’nde düzenlemeler yapan ekiplerin son durağı ise Şükriye Köyü oldu.

Şükriye Köyü’nde belediye ekipleri tarafından greyder, kamyon ve kepçe yardımıyla arazi yollarının iyileştirilmesi ve çeşitli çevre ve peyzaj düzenlemesi yapılırken, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ise, parke taşı düzenlemesi gibi birçok işlemi gerçekleştiriyor.

Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Akış Serintürk ise çalışmaları yerinde inceleyerek Şükriye Köyü Muhtarı Yaşar Yılmaz Baykal’dan köyün sorunları hakkında bilgi aldı. Başkan Yardımcısı Serintürk’e, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kaynatma, Çiftçi Malları Koruma Heyeti,  Fen İşleri Müdürü Hasan Tahsin Aydın, Muhtarlıklar ve Halkla İlişkiler Müdürü Deniz Engin Çelik eşlik etti.

Serintürk, “Hizmete aralıksız devam edeceğiz”

Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Akış Serintürk, Gemlik Belediyesi’nin hizmetlerine aralıksız devam edeceğini belirtirken, köy ve şehir ayırmadan yatırımları gerçekleştireceğini ifade etti. Çiftçi Malları Heyeti’nin talebi ile de kültür arazilerinin yaz ve kış bakımı için arazi yollarını kullanılır hale getirdiklerini de kaydeden Serintürk, “Belediye ekiplerimiz her köyde yaklaşık üç gün çalışarak köy muhtarlarımız nezaretinde gerekli çalışmaları yapıyor.” diye konuştu.

Belediye hizmetlerinin Gemlik’in her köşesine bilfiil ulaştığını ve ulaşmaya devam edeceğini de belirten Serintürk, ilerleyen günlerde diğer köylerin de ziyaret edilerek sorunlarına yönelik çalışmaların da yapılacağını belirtti.

 

 

 

(Son Güncelleme: 1 Temmuz 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir