Gemlik’te 5 Ton Kaçak Midye Ele Geçirildi

Gemlik’te 5 Ton Kaçak Midye Ele Geçirildi

Gemlik Polisi dronlarla yaptığı operasyona uyuşturucunun ardından kaçak midyeyi de dahil etti. İlk operasyonda 5 ton zehirli olduğu öne sürülen midye ele geçirildi.
İlçe emniyet müdürlüğü ekipleri Gemlik Körfezinde sorumluluk sahasında dronlarla yaptığı gözetleme ve kontroller sırasında kaçak bir teknenin kaçak midye yükü ile zeytinlik bir alana yanaşmaya çalıştığını belirledi. Uzun süre dronla takip edilen kaçak tekneye kenara yaklaştığı sırada baskın düzenlendi. Çoğu zaman midye dolu çuvalları denize atarak kaçan zanlılar bu sefer polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandılar.

Çuvallar dolusu ağır metal yüklü ve insan sağlığı için zararlı ve zehirleyici olduğu öne sürülen 5 ton midyeye el konuldu. Operasyon sırasında bölgede midyecilerin kaçma ihtimaline karşın sahil güvenlik botu da tur attı. Ele geçirilen midyelerin İzmir ve İstanbul gibi illere götürüldüğü öğrenilirken, gözaltına alınan 3 zanlı ile birlikte birde kapalı kasa minibüs ele geçirildi.
Kaçak ve zehirleyici midye olayı ile alakalı soruşturma devam ederken, Gemlik polisi dronerli operasyonları ile göz dolduruyor. Daha önce de çeşitli tarihler sayısız uyuşturucu baskınını drone desteği ile yapan emniyet güçleri aralarında doktor lakaplı uyuşturucu imalatçısı R.C.’nin yanı sıra Kumla bölgesinde binlerce kök hint keneviri ele geçirmiş, otoyolda yaptığı başka bir operasyonla da piyasa değeri binlerce lira olan uyuşturucu ele geçirmişti.

(Son Güncelleme: 11 Ağustos 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir