Çetinkaya “Kent Konseyi ile Gemlikliler yönetimde söz sahibi olacak”
Çetinkaya “Kent Konseyi ile Gemlikliler yönetimde söz sahibi olacak”

Çetinkaya “Kent Konseyi ile Gemlikliler yönetimde söz sahibi olacak”

Çetinkaya “Kent Konseyi ile Gemlikliler yönetimde söz sahibi olacak”

Gemlik Kent Konseyi Başkan Adayı Gürhan Çetinkaya adaylık ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan adaylığını açıkladıktan sonra çeşitli ziyaretlere başlayan Gürhan Çetinkaya son olarak Gemlik Ticaret Sanayi Odası, Gemlik Ticaret Borsası, Gemlik Muhtarlar Derneği, Türkiye Muhtarlar Derneği Gemlik Şubesi, Gemlik Hacı Bektaş Veli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile yerel gazeteleri ziyaret etti. Çetinkaya’ya ekip arkadaşları da eşlik etti.

Ziyaretlerde konuşan Gürhan Çetinkaya, Gemlik’in gerek ekonomik gerek sosyal ve kültürel alanlarda oldukça faal kurum ve kuruluşlara ev sahipliği yaptığını belirterek ilçemizin verimli bir yapıya sahip olduğunu söyledi.

Çetinkaya şöyle konuştu, “Uzun yıllardır ilçemizde çeşitli görevlerle vatandaşlarımıza hizmet etme imkânı bulmuş bir Gemlik sevdalısı olarak ilçemizin imkânlarını da ihtiyaçlarını da en iyi şekilde öğrenmeye fırsatımız oldu. Bu birikimlerimizden yola çıkarak Türkiye’nin 81 ilinden buraya gelmiş ve artık Gemlikli olmuş, Gemlik’in bir parçası olmuş hemşerilerimize arzu ettikleri sosyal ve kültürel hizmetleri götürmeyi kendimize görev bildik. Kent Konseyi’ni hemşerilerimizin kendini ifadesinde ve ilçemizin yönetimine katılmasında bir imkân olarak görüyor ve önemsiyoruz. Hangi alanda olursa olsun hemşerilerimiz kendi talep ve önerilerini Kent Konseyi’miz aracılığıyla yöneticilere aktarabilmeli ve ilçemizin geleceğinde rahatlıkla söz sahibi olmalılar. Bizler göreve geldiğimizde aydın, çağdaş, gelişen ve büyüyen, herkesin kardeşçe, birlik ve beraberlik içinde yaşadığı güzel Gemlik’i yarınlara taşımada üzerimize düşeni yapacağız.

(Son Güncelleme: 27 Haziran 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir