Başkan Serintürk, Demirsubaşı mahallesinin ihtiyaçlarını dinledi
Başkan Serintürk, Demirsubaşı mahallesinin ihtiyaçlarını dinledi

Başkan Serintürk, Demirsubaşı mahallesinin ihtiyaçlarını dinledi

Başkan Serintürk, Demirsubaşı mahallesinin ihtiyaçlarını dinledi

Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Akış Serintürk, Demirsubaşı Mahalle Muhtarı Necmettin Şanlı’yı muhtarlık ofisinde ziyaret ederek, mahallenin ve mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi.

Muhtarlıklar ve Halkla İlişkiler Müdürü Deniz Engin Çelik’in de eşlik ettiği ziyarette konuşan Başkan Yardımcısı Serintürk, Gemlik’in 35 mahallesinin bulunduğunu ve her mahallenin ayrı ihtiyaçları olduğunu hatırlatarak, “bu ihtiyaçları masaya yatırmak amacıyla haftanın belirli günlerinde farklı mahallelilerimizin muhtarlarının talep, şikayet ve önerilerini dinliyor, mahallelerimizin sorunları yerinde inceliyoruz” dedi.

Başkan Serintürk, “amacımız hemşerilerimizin rahatlığı”

Gemlik Belediyesi olarak ilçenin her mahallesine ayrı bir dokunuş yapmayı planladıklarını da açıklayan Başkan Yardımcısı Serintürk, Demirsubaşı Mahallesinde öncelikli olarak yol yapımı, park ve bahçelerdeki tamirat, tadilat ve temizliklerinin yanı sıra kent merkezindeki WC yetersizliği gibi ihtiyaçlara ağırlık vereceklerini belirterek, “Amacımız hemşerilerimize yaz mevsiminin sıcak günlerinde rahat bir yaşam sağlamak. Bir yandan ekiplerimiz yollarımızın yapımına hemen başlarken, diğer yandan zabıta ekiplerimiz kaldırım işgalleri ve seyyar satıcılarla ilgili denetimleri arttıracak temizlik ekiplerimiz de cadde ve sokakların temizliği için daha fazla mesai harcayacak” diye konuştu.

Muhtarlıkların, devletin tüm kurumlarını temsil eden ve mahalle halkı ile belediye arasında önemli bir köprü vazifesi gördüğünü kaydeden Başkan Yardımcısı Serintürk, ortak akıl ve istişarelerle şehre kazandırılan hizmetlerin daha etkin hale getirileceğini sözlerine ekledi.

Demirsubaşı Mahalle Muhtarı Necmettin Şanlı eşliğinde mahallenin farklı bölgelerini de gezen Serintürk, ilgi ve alakasından ötürü Muhtar Şanlı’ya teşekkür etti.

 

(Son Güncelleme: 23 Haziran 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir