MHP Sorunları Meclise Taşıdı
MHP Sorunları Meclise Taşıdı

MHP Sorunları Meclise Taşıdı

MHP Sorunları Meclise Taşıdı

Gemlik Belediye Meclisi Haziran Ay’ı oturumunda, Milliyetçi Hareket Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı on üç konuyu meclise taşıdı. Gemlik’in farklı yerlerinde yaptıkları incelemeler ve fotoğraflamalar sonrasında mecliste konuları gündeme getirdiler.

Okul Yeri İle Alakalı Özel Sektörün Talepleri Vardı

MHP Grubu tarafından gündeme getirilen sorulardan Sanayi Kuruluşlarından birinin doğu bölgesinde yaptırmak istediği okulun durumunu sordu. ” O bölgenin eğitim ve öğretim ihtiyacını karşılayacak

Okulun sanayi kuruluşu tarafından yapılmaması durumun da farklı alternatif arayışlara girilmeli ve

Okulun 2020-2021 eğitimine yetiştirilmesini ayrıca TOBB başkanı Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun

İlçemiz Ticaret Borsasını ziyaretinde Gemlik’te yer gösterilirse okul yapmak istediklerini ifade

etmişti. Bu durumunda değerlendirilmesini talep ediyoruz” diyen MHP Grubu okul ile alakalı öncelikli çalışma yapılması gerektiğini dile getirdi.

Çocuk Parklarına Işıklandırma Ve Güvenlik Kamerası

MHP Grubu beraberinde Eski Minibüs Garajı bölgesindeki balık satış yerleri ile alakalı düzenleme, balık yasağının olduğu günlerde b düzenlemenin yapılmasını talep etti. Çocuk parklarının güvenliği ile alakalı konuyu da meclis gündemine taşıyan MHP, park ve çevrelerinin ışıklandırılmasını ve güvenlik kamerası koyulmasını talep etti. Dere ıslahı, topçular caddesindeki hafriyatların durumu, yaya kaldırımlarının düzenlenmesi, meydanda yaya kaldırımların düzenlenmesi ile alakalı talepte bulundu. Kumla’da bulunan şezlong sorununu da gündeme getiren MHP grubu, hemen her alanda şezlong kiralandığına dikkat çekerek, bunlara düzenleme getirilmesini talep etti.

Kumla’ya Deniz Ulaşımı

Kumla ile alakalı da geçmişte olan deniz ulaşımının yeniden hayata geçirilmesini talep eden MHP, bu konuyu da 73 nolu kooperatifle görüşmenin doğru olabileceğini dile getirdi. Köylülerin ürün satışı için uygun yerler oluşturulmasını da talep eden MHP grubu, bu konuda yaşanan istismarların da önüne geçilmesine talepleri arasında yer verdi. MHP’nin dikkat çeken önerilerinden biri de Kentsel Dönüşüme yönelikti. Bu konuda geçmiş dönemde MHP tarafından yapılan ada bazlı dönüşüm örneğinin de değerlendirilmesi gerektiğini önerilerine eklediler.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir