Bulut; "Gemlik'in ismini Türkiye'ye duyurduk"
Bulut; "Gemlik'in ismini Türkiye'ye duyurduk"

Bulut; “Gemlik’in ismini Türkiye’ye duyurduk”

Bulut; “Gemlik’in ismini Türkiye’ye duyurduk”

Gemlik Basketbol Kulüp Başkanı Berkay Bulut, yeni sezon ile alakalı değerlendirmede bulundu. Altyapılar ve A takımda önemli başarı elde ettiklerini ifade eden Bulut, önümüzdeki sezon ile alakalı planlarını da açıkladı.

Bulut açıklamasında şu ifadeleri kullandı; ’’Kulübümüz 3 yıllık faaliyet dönemimizde altyapı takımlarımızla, basketbol okulumuzla, sosyal projelerimizle ve Türkiye Basketbol 2.ligi’de takımımızla ülke basketboluna elimizden gelenin en iyisini yaparak hizmet etmeye çalışıyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Üç yıl önce bölgeselde başlayan bu yolda 5 alt yapı takımı, 1 Pilot Takımı ve 2.lig Erkekler liginde play offlara kalan A takımımız ile İlçemizi en iyi şekilde temsil ettik. Uzun ve yorucu geçen sezonda inişli ve çıkışlı günler yaşadık, zor zamanlarda bizleri yalnız bırakmayan basketbol severlerin verdiği güçle ligde Gemlik ismini tüm Türkiye duyurduk.  Başarının birinci fonksiyonu Ekonomik güçle mücadele eden ligdeki tüm takımlar gibi bizde bu mücadeleyi verdik ve sezon sonunu sorunsuz bir şekilde tamamladık.

Her spor sever gibi zirveye oynayan, iddialı, kaliteli bir takıma sahip olmayı bizlerde istesek de imkanlarımız doğrultusunda kısıtlı bir kadro ile sezon süresince mücadele etmenin sıkıntını yaşadık. Önümüzdeki sezon yaşadığımız ekonomik ve kısıtlı kadro problemlerini çözebilmek için şimdiden çalışmalara başladık basketbol severler emin olabilirler ki 2019-2020 sezonunda Alt yapılarda ve Türkiye Basketbol 2.liginde Gemlik ismini en iyi şekilde temsil edeceğiz.

Ayrıca 3 yıl içinde kulübümüz kurumsal yapısını beklediğimiz seviyeye getirmek için yaptığımız çalışmalara ile ulusal düzeyde kalıcı olabilmek istiyoruz bunu da başaracağımızı düşünüyorum. Bu kalite için sponsor desteğinin, yerel yönetim desteğini ve tesisleşme desteğinin önemli olduğunu biliyoruz ve bu destekleri artırarak kurumsal yapıya ulaşacağız.

2019-2020 sezonu için en büyük hedefimiz alt yapılar olacak , Alt yapılarda takım ve sporcu sayısını 2 katına çıkaracak çalışmalarımızı tamamladık. Rol –model olan Türkiye Basketbol 2.liginde mücadeleci ve savaşan bir kadro yapısını oluşturmak için teknik ekibi yetkilendirdik.

2019-2020 yılında finans açısından daha güçlü ola bilmek adına sponsor görüşmelerinin olumlu sonuç vermesi ile Kulübümüze ek kazanç kazandırması adına kombine bilet uygulaması ile ek bir gelir getirdik.

(Son Güncelleme: 21 Mayıs 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir