Yıldız’dan Seçim Değerlendirmesi

Yıldız’dan Seçim Değerlendirmesi

Yıldız’dan Seçim Değerlendirmesi

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, 31 mart 2019 yerel seçimleri ile ilgili olarak bir değerlendirme yaptı. Gemlik’te seçime katılan tüm belediye başkan adaylarına yürütmüş oldukları dostane seçim stratejilerinden ötürü teşekkür ederek konuşmasına başlayan Yıldız devamında şunları söyledi.

‘31 Mart Mahalli idareler seçimini geride bıraktık. Bu süreçle alakalı olarak öncelikle geçirdiğimiz seçim atmosferinde yalan, iftira, şantaj, tehdit ayrıştırma bu seçimin şiarı oldu. Ayrıştırıcı üslup had safhaya ulaştı. Medya hiç olmadığı kadar kutuplaştırıcı bir üslup kullandı. Kazanmak için her yol mübah görüldü. Bazı genel medya kuruluşlarının ambargosu ise ne yazık ki had safhaya ulaştı. Bu durumda rakiplerimize göre daha fazla koşturmak kendimizi daha fazla ifade etmek durumunda kaldık.’ Şeklinde konuşan Yıldız, konuşmasının devamında şunları söyledi.

Milli Görüş Belediyeciliği Şaha Kalkmıştır.

‘Her ne kadar Gemlik belediyesini alamasak da, ülke genelinde 9 ilçe 8 belde olmak üzere toplamda 17 belediye kazandık ve bir sonraki seçim döneminde bu sayıların artacağına kazanılan belediyelerin içerisinde Gemlik’in de olacağına inanıyoruz. Önemle belirtmek isterim ki; bu seçim sonuçları bize birçok mesaj vermektedir. Bu mesajlardan biriside Saadet Partisi’nin özgül ağırlığının öneminin artmasıdır. Saadet Partisi 1.389 seçim bölgesinin tamamında aday çıkarabilmiş tek partidir ve ilçemiz de bu noktalardan birisidir. Saadet Partisi olarak sadece seçim zamanında değil geçim zamanında da sahalardayız ve olmaya da devam edeceğiz. Gemlik ilçe teşkilatı olarak önümüzdeki seçimlere şimdiden hazırlanacak ve gerekli çalışmaları başlatacağız. Seçim süreci boyunca manen ve madden seçimde bizimle birlikte olan bütün vatandaşlarımıza, teşkilat mensuplarımıza, gecelerini gündüzlerine katarak seçim çalışması yapan arkadaşlarımıza ve belediye başkan adayımız Sayın Dr. Adnan Bıyıklı’ya gayretlerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Ayrıca, seçimlerde mücadele eden tüm siyasi parti belediye başkan adaylarına teşekkür eder belediye başkanı seçilen Mehmet Uğur Sertaslan arkadaşımıza da görevinde başarılar dilerim.” diyerek sözlerini noktaladı.

(Son Güncelleme: 5 Nisan 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir