Gemlik sahili renklendi
Gemlik sahili renklendi

Gemlik sahili renklendi

Gemlik sahili renklendi

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen “100 Genç 100 Fırça” etkinliği kapsamında Gemlik Yeni Sahil mevkiindeki kayalar renklendi.

Kutlamalar kapsamında Gemlik Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikle yüzlerce Gemlikli genç sahildeki kayaları rengârenk boyadı.

Kayalar rengârenk oldu

Resmi törenin ardından Zeytin Dalı Meydanı’na gelen Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan etkinliğe katılacak gençleri karşıladı. Faaliyet hakkında katılımcıları bilgilendiren Başkan Sertaslan ilk fırçayı kendisi sürdü.

Gemlikli gençlerin yoğun ilgisi ile devam eden etkinlikte Zeytin Dalı Meydanı’ndan Engelsiz Kafe’ye tüm kayalar iki saat içinde gökkuşağının tüm renklerine büründü. Ayrıca bazı genç ve sanatçılar yüzeyi daha uygun kayalara Bandırma Vapuru, Türk Bayrağı ile 19 Mayıs’ın ruhuna uygun görseller çizdi.

Etkinlik ile ilgili konuşan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik sahilinin daha güzel ve kıymetli hale gelmesi için böyle bir çalışma gerçekleştirdiklerini söyledi. Gemlik’i eski gri havasından kurtarmak için gençlerle birlikte sahili rengârenk hale getirdiklerini dile getiren Sertaslan vatandaşların yoğun ilgisinden memnun olduğunu belirterek “ilçemizi hep birlikte daha güzel ve yaşanabilir hale getireceğiz, barışın ve huzurun kenti olmasını sağlayacağız” şeklinde konuştu.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir