Bozbey; "Bursa'ya umut olduk"
Bozbey; "Bursa'ya umut olduk"

Bozbey; “Bursa’ya umut olduk”

Bozbey; “Bursa’ya umut olduk”

Geçtiğimiz yerel seçimde Millet İttifakı adına CHP’den Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Bozbey, CHP Gemlik İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Ziyarette İl eski Başkanı Şadi Özdemir’in yanı sıra ilçe başkanı Cemil Acar,  ilçe yöneticileri ile kadın ve gençlik kolları da hazır bulundu.

Acar; “Gemlik’te Millet İttifakı büyük çıkış yaptı”

Ziyarette konuşan CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar, Bozbey’i Bursa’da aldığı yüksek oy oranından dolayı kutlayarak yoğun bir çalışma dönemi geçirdiklerini ve Millet İttifakı’nın büyük bir çıkış yaptığını söyledi. Seçimlere ilişkin tartışmaların İstanbul’da hâlâ sürmesinin üzücü olduğunu dile getiren Acar, Bozbey’in Gemlik’te yaklaşık 35 bin oy alarak oldukça yüksek bir oran elde ettiğini belirtti.

Bozbey; “Gemlik’te tarihi bir fırsat yakalandı”

Gemlik’te kazanılan başarıdan mutluluk duyduğunu dile getiren Mustafa Bozbey ise İlçe Başkanı Acar’ı kutlayarak Gemlik’in tarihi bir fırsat yakalandığını söyledi. Bursa’da yüksek oy oranına ulaştıklarını ve 2 puan farkla geride kaldıklarına dikkat çeken Bozbey, “Bursa’da CHP’nin ve Millet İttifakı’nın yapacak daha çok işi var, Bursa’ya umut olduk, kentimizi özlediği huzurlu günlere ve hizmete kavuşturacağız” dedi.

 

(Son Güncelleme: 11 Mayıs 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir