Cumhuriyet İlkokulu 1-C Sınıfından Okuma Bayramı Coşkusu

Cumhuriyet İlkokulu 1-C Sınıfından Okuma Bayramı Coşkusu

Cumhuriyet İlkokulu 1-C Sınıfından Okuma Bayramı Coşkusu

Gemlik Cumhuriyet İlkokulu 1-C sınıfı öğrencileri tarafından okuma bayramı etkinliği düzenlendi. Okul salonunda  düzenlenen etkinliğe Okul Müdürü Eyüp Balta, Müdür Yardımcıları Behlül Koçcaz ve Mehmet Akdeniz, Sınıf Öğretmeni Hacer Yılmaz, öğrenciler ve velileri katıldı.

Okul yöneticilerine, öğrencilerine, sınıf annesi ve velilerine teşekkür ederek sözlerine başlayan  Gemlik Cumhuriyet İlkokulu 1-C  sınıfı öğretmeni Hacer Yılmaz,”Her çocuk benim için yaşam sevincidir. Okumanın, yazmanın her türlü beceriyle donanmanın ve tüm bu birikimleri göstermenin ilk mutluluğudur. Öğrencilerimin gelecekte vatan sevgisiyle dolu, işini iyi yapma gayreti içinde olan, dürüst , çalışkan, düşünen, üreten bireyler olmalarını temenni  ediyorum” ifadesini kullandı. Okul Müdürü Eyüp Balta, “Bu güzel etkinlikte bizleri buluşturan öğretmenimize  çok teşekkür ediyorum. Okuma yazma öğrenerek eğitim ve öğretim hayatlarının kapısından giren çocuklarımıza bütün eğitim ve öğretim hayatları boyunca başarılar diliyorum” dedi.

Bir yıl boyunca  öğrendikleri okuma yazma becerisini sergileyen Öğrenciler, etkinlikte, öğretmenleri Hacer Yılmaz ve sınıf Annesi Melis Yasak  öncülüğünde hazırladıkları Bebeklikten yaşlılığa, skeç, şiir, okuma, dans gösterisi, Onuncu yıl Marşı, ve Bir resim yap çocuğumla  birlikte Atatürk ve Bayrak gösterisini katılımcılar hayranlıkla izlediler. Minik öğrenciler, okuma bayramında sergiledikleri performanslar ve birbirinden güzel gösteriler ile konferans salonunu dolduran anne – babalara ve öğretmenlerine gurur dolu anlar yaşattılar.

Etkinlik, öğrencilere madalya  ve okuma belgelerinin verilmesiyle sona erdi.

Cumhuriyet İlkokulu 1-C Sınıfından Okuma Bayramı Coşkusu
(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir