Başsavcı'dan GTSO'ya Ziyaret

Başsavcı’dan GTSO’ya Ziyaret

Başsavcı’dan GTSO’ya Ziyaret

Gemlik Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ülger, Gemlik Ticaret ve Sanayi odası başkanı Paşa Ağdemir ve oda yöneticilerine nezaket ziyaretinde bulundu.
Başsavcı Ülger’i odaya gelişinde GTSO Yönetim kurulu başkanı Paşa Ağdemir, meclis başkanı Hasan Yıldırım, oda başkanvekilleri Semih Aşkın, Abdullah Kavlak ile yönetciler Şefik Yılmaz, Hasan Hamaloğlu ve Fatih Buluk karşıladı.
Ziyarette konuşan Başsavcı Ülger, “genel olarak 24 Haziran seçimleri çok başarılı ve sakin geçti. Herhangi bir huzuru bozucu olay ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de meydana gelmedi. Bizlerde adliye olarak üzerimize düşeni layıkıyla yerine getirdik. Vatandaşımızın huzur ve sağlıklı bir şekilde sandığa giderek oyunu kullanmasını sağladık. Bu süreçte gerek emniyet ve gereksa jandarma ekiplerimiz ile uyum içinde görev yapıldı” dedi.
GTSO Başkanı Paşa Ağdemir’de ziyaretten dolayı teşekkür ederek, “vatandaşın devlete ve kurumlara güveni en ön planda olması lazım. Gemlik’te de bu konuda bir eksiklik yok. Teknolojik olarak da bizlerde elimizden gelen desteği verdik, vermeye de devam ediyoruz. Son olarak Güvenlik hizmetlerinde kullanılmak üzere üyelerimizin ve desteği ile 135 bin TL değerinde olan 1 adet dron alarak ilçe kaymakamlığına teslim ettik” şeklinde konuştu.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir