Gemlik Belediyespor Türkiye Şampiyonasında

Gemlik Belediyespor Türkiye Şampiyonasında

2018-2019 sezonu U15 Türkiye Şampiyonası 1.Kademesinde Gemlik’i temsil edecek olan Gemlik Belediyespor  11-14 Nisan tarihleri arasında Kocaeli de mücadele edecek.

Kocaeli grup merkezinde, Sakarya Adapazarı,  İstanbul Altınovaspor, İstanbul Bağcılar Evren, Arabayatağıspor ve Kırklareli Lüleburgaz Atletikspor yer alacak.

A grubundan mücadele edecek olan Gemlik Belediyespor U15 Türkiye Şampiyonası Kocaeli grubundaki ilk maçını bugün saat 14.00’de Sakarya Adapazarıspor ile yapacak.

Gemlik Belediyespor grubundaki ikinci maçında 12 nisan cuma günü saat 16:00’de İstanbul Altınovaspor ile karşılaşacak.

İkinci kademe müsabakaları, birinci kademede grup birincisi olan 22 takımın katılımıyla 4 ayrı grup merkezinde final müsabakaları ise ikinci kademede grup birincisi olan 4 takımın katılımıyla oynanacak.

Gemlik Belediyespor U-15 Futbol Takımı’nın Kocaeli’de çıkacağı müsabakalarda başarılar dileyen Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan “İnşallah takımımız maçlarını kazanarak Türkiye Şampiyonu olacaktır. Kulübümüzün başkanı, yönetimi, teknik ekibi ve bütün sporcu kardeşlerime Türkiye Şampiyonası’nda başarılar diliyorum” diye konuştu.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir