GTSO da Girişimcilik Eğitimi tamamlandı1

GTSO da Girişimcilik Eğitimi tamamlandı

GTSO da Girişimcilik Eğitimi tamamlandı

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası ve İŞKUR ortaklığıyla düzenlenen KOSGEB Uygula malı Girişimcilik Eğitimi başarı İle tamamlandı.

Bu yıl birincisi düzenlenen eğitim ile birlikte toplam da 500 girişimci adayı KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerinden faydalandı. Konuya ilişkin değerlendirmede yapan GTSO  Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir, şunları söyledi:

“Girişimcilere desteğimiz hız kesmeden devam edecek. Her iş fikri bizim için değerlidir. O fikirleri gün yüzüne çıkarmak, girişimci adaylarının iş yerlerini açarken devletimizin sunduğu imkanları onlara sağlamak bizler için bir görevdir.  Eğitimini tamamlayan girişimci adaylarına şimdiden başarılar diliyorum.”

Eğitmen Mihriban AKYOL’un sunumu ile dört gün boyunca Girişimcilik Kavramı, İş Fikri Geliştirme, İşletme Kavramı, İş Planı Hazırlama gibi konularda eğitim alan 12 kursiyer KOSGEB Girişimcilik Sertifikası almaya hak kazandı.Belgeyi alan girişimci adayları, iş planlarını hazırlayıp KOSGEB’in  desteğinden yararlanıp işlerini kurabilecekler. Eğitimi başarı ile tamamlayan girişimci adaylarına ilgili raporlar hazırlandıktan sonra sertifikalarının teslim edileceği açıklandı.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir