CHP’den Birlik Yemeği

CHP’den Birlik Yemeği

 

31 Mart Yerel Seçimlerinden galibiyetle ayrılan CHP İlçe Teşkilatı, Gemlik Syrus Otelde üyeleriyle bir araya geldi. Seçim sonrası birliktelik yemeğine yoğun katılım sağlandı.

Programa CHP İl Başkanı Hüseyin Akkuş, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, CHP İlçe Başkanı Cemil Acar, CHP Meclis Üyeleri, İlçe Yöneticileri, gençlik ve kadın kolları ile çok sayıda CHP üyesi ve gönüllüsü katıldı.

Akkuş, Artık Bilboardlarda Denizleri, Mustafa Kemal’leri Göreceğiz

Programda ilk sözü alan İl Başkanı Hüseyin Akkuş; ”Gemlik’te kazanmanın mutluluğunu, Bursa’yı az farkla kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bizler artık bilboardlarda  Said’i Nursi değil, denizleri Mustafa Kemal’leri görmek istiyoruz. CHP koca bir çınar. Az farkla Bursa’yı kaybettik. İstanbul da önemli bir mücadele örneği gösteriliyor. Geldiğimiz nokta, Salı günü il başkanlarımızı İstanbul’a çağırdı. Biz İstanbul’u kazandık ama faşizm teslim etmek istemiyor. 80 bin insanın işe gitmeden maaş aldığını iddia ediyor. İmamoğlu mazbatasını alınca bir bir göreceğiz” dedi.

Acar; Allah’ın Adaleti Tecelli Etti

Ardından söz alan CHP İlçe Başkanı Cemil Acar ise; ”10 Nisan da Belediye Başkan Adayı belirledik. Genel seçimler ile uğraştık sonra kolları sıvayarak seçimlerde çalışmaya başladık. 2009 da aldığımız belediyeyi nasıl elimizden aldıklarını tüm Gemlik halkı biliyor. İyi bir ekip oluşturduk. Ekip çalışmasını oluşturduk. Adalete inancımız ne kadar bilmiyoruz ama Allah’ın adaleti tecelli etti. Bizden belediyeyi 2011 de alan kişi karşımızda yoktu” çıkışıyla dikkat çekti.

Sertaslan, Belediyede Zorlu Durumlar Var Ama Korkmuyoruz

Programda son olarak söz alan Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ise yine barışçı olmayı vurgulayarak başladığı konuşmasında; ”sığ siyaset yapan bir avuç insan mutsuz oldu sadece. Herkesi mutlu ettik, herkesi yanımızda istedik. Bulun diğer siyasi partiden arkadaşlara sarılın onlara. Gemlik’te barış kazanacak. Daha da zor günler geçireceğiz. Belediyede zor durumlar var. Korkmuyorum. Biz hepsini çok seviyoruz. Onlar da bizi sevmeyi öğrenecekler. Akşamımızın güzel geçmesini diliyor, destek veren ve vermeyen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir