Fabo Beton Santralleri

Fabo Beton Santralleri

Fabo Beton Santralleri

Tamamen Türk sermayesiyle kurulumu tamamlanan Fabo Makine Şirketi, yüksek teknolojiye dayanan mühendislik malzeme ve ürünlerinin üretimini ve satışını gerçekleştiren bir şirket olarak bulunduğu sektörün kıdemli şirketlerinden biri olma özelliği gösteriyor. 16 yıllık faaliyet tecrübesine dayanarak 43’ten fazla dünya ülkesinde ihracat yapan şirket, 3000 metrekare alanda ürün ve hizmet üretimi gerçekleştiriyor.

Fabo Makine İşletmesi

2003 senesinde sektöre adım atan, 3000 metrekare arazide kurduğu sanayi tesisi ile günümüze kadar pek çok ürün ve hizmet geliştirmesiyle adından bahsettiren Fabo Makine işletmesi, bugün global sektörde de lider konumda yer alıyor. Özellikle son yıllarda göstermiş olduğu performans sayesinde sektörde büyük paya sahip olan şirket, konkasör teknolojisinde ülkemizde en güvenilir şirketlerden biri olarak çalışmalarına devam ediyor.

Fabo Makine Ürünleri

Bulunduğu sektörün en güvenilir şirketlerinden biri olan Fabo Makine ve Pazarlama şirketi, pek çok alanda ürün ve hizmet üretmeye devam ediyor. Şirketin başlıca üretimini gerçekleştirdiği ürünler; sabit konvasör tesisleri, mobil konvasör tesisleri ve beton santrali gibi ürünlerdir. Aynı zamanda Fabo Makine ve Pazarlama firması, yedek parça ve tersiyer kırıcı üretiminde ülkemizin en önde gelen firmaları arasında kendine yer edinmiştir. Her koşulda müşteri memnuniyeti ve güvenini baz alan firma, üretim ve hizmet sunumunda son derece profesyonel ve dürüst çalışma prensibiyle hareket ediyor. Firmanın ürün ve hizmet detayları hakkında bilgi sahibi olmak için fabo.com.tr adresine göz atabilirsiniz.

 

 

(Son Güncelleme: 2 Nisan 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir