Gemlik Seçime Gidiyor

Gemlik Seçime Gidiyor

Gemlik Seçime Gidiyor

Gemlik’te yurt genelinde olduğu gibi 31 Mart günü mahalli idareler seçimine gidiyor. Seçimde 83 bin 319 seçmen oy kullanacak.  Gemlik Belediye Başkanlığı için 8 aday yarışacak.

Ak Parti ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı adayı Berkay Bulut, CHP ve İYİ Partinin oluşturduğu Millet ittifakı adayı Mehmet Uğur Sertaslan, Saadet Partisi adayı Adnan Bıyıklı, BBP Adayı Hacı Ömer Yavuz, Vatan Partisi adayı Canan Bölük, DSP Adayı Ahmet Yılmaztürk, Demokrat Parti adayı Sadulah Gülşen ile BTP adayı Ali Yetkin adaylık için mücadele ederken, başkanlık yarışının Bulut ve Sertaslan arasında geçmesi bekleniyor.

Gemlik’te 261+3  sandıkta 83 bin 319 seçmenin oy kullanacağı seçimlerde sandık başlarında ortalama 10 görevlinin olması bekleniyor. 3 sandık da engelli ve yardıma muhtaç kişiler için gezici sandık olarak dolaşacak.

Yoğun bir seçim kampanyası dönemi geçirien siyasi partiler ilçe genelinin yanı sıra köylerde de sıkı bir çalışma yürüttüler.

Gemlik’te merak edilen ilçe belediye başkanının da sandıkların açılmasının ardından 19.00 ile 21.00 saatleri arasında kesinleşmesi bekleniyor. Seçimi belirleyen bölgelerin, Manastır ve Ova bölgesi olacağı üzerinde duruluyor. 5 yıl süre ile Gemlik’i yönetecek idarenin belirleneceği seçimlerde, engelli ve bakıma muhtaç bireyler için gezici sandık uygulaması da kullanılacak.

 

(Son Güncelleme: 28 Mart 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

  GTSO Başkanı Hamaoğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu Gemlik Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir