Ağdemir’den istihdama destek

Ağdemir’den istihdama destek

“Burası Türkiye Burada İş Var” sloganı ile 2019 yılında da yeniden hayata geçen İstihdam Seferberliği  kapsamında Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, işadamı Paşa Ağdemir kampanyaya işletmelerine aldığı 3 kişi ile destek oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TOBB şura toplantısında başlattığı “Burası Türkiye Burada İş var” kampanyasının Gemlik ayağında, “Burası Gemlik, Burada İş Var” sloganı ile destek olan GTSO Yönetim kurulu Başkanı Paşa Ağdemir yaptığı açıklamada “Devletimizin 2019 yılında yeniden başlatmış olduğu bu kampanyayı önemsiyoruz. Bu noktada herkesin elini taşın altına koyması ülke ekonomimiz için önem arz etmektedir. Aynı duyarlılığı diğer üyelerimizin de imkânları doğrultusunda  göstereceğinden hiç şüphem yoktur.” dedi.

İlçemizde kuyumculuk ve turizmcilik iş kollarında hizmet veren Paşa Ağdemir kampanyaya destek için 3 kişiyi işe alarak “Burası Türkiye Burada İş Var” kampanyasına destek oldu.

(Son Güncelleme: 26 Mart 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir