Yılmaz’dan Personeline Birlik Ve Beraberlik Vurgusu

Yılmaz’dan Personeline Birlik Ve Beraberlik Vurgusu

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, GEMTAŞ işçi personelleri ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Gemlik Belediyesi Ömer Kahraman Ek Hizmet Binasında düzenlenen kahvaltıya AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam, AK Parti Gemlik Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut’un yanı MHP Meclis Üyesi Adayları, birim amirleri ve belediye personeli katıldı.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği yemekte konuşan Başkan Yılmaz, ilçede yapılan her hizmetin altında bir ekibin imzasının olduğunu ve bu ekibin de meclis üyesinden, başkan yardımcısına, birim müdürlerinden, işçisine ve memuruna kadar herkesin emeği olduğunu vurgu yaptı. Belediye olarak Gemlik’te 35 mahalleye de eşit hizmet götürdüklerini anlatan Başkan Yılmaz  “7 yılı yerelde tamamladık. Gemlik’in tarihini, coğrafyasını, kültürünü, sosyal hayatını değiştirecek hizmetleri başlattık. Makamlar mevkiler gelip geçicidir, önemli olan geride kalıcı hizmet bırakmak ve vatandaşlarımız tarafından her zaman takdir görmektir. Bizler bu noktada mensubu olduğumuz partimizle gurur duyuyoruz. 7 yıllık hizmet hayatımızda bize bu görevi layık görüp vatandaşımızın huzuruna çıkaran Sayın Cumhurbaşkanımıza ve oylarıyla bizi bu göreve getiren hemşehrilerime ömür boyu minnettarım. Birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdürmeye devam etmeli halkımıza layık oldukları hizmetleri verebilmeliyiz” dedi.

Kahvaltının ardından masaları tek tek dolaşan Başkan Yılmaz, personelinden iyi niyet ve dostluk çerçevesi içinde çalışmalarına devam etmeleri talebinde bulundu. Günün anısına çekilen fotoğraflarla program sona erdi.

 

 

(Son Güncelleme: 15 Mart 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir