Işık; Gemlik Merkezde Karakol Olacak

Işık; Gemlik Merkezde Karakol Olacak

Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğünün Muammer Ağım Devlet Hastanesi yanında bulunan idari binaya taşınması ile alakalı değerlendirme yaparken, Gemlik içinde merkez karakol yapılacağını da belirtti.

Vatandaşlar Emniyetten En Hızlı Şekilde Hizmet Alacak

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğünün Cumhuriyet Mahallesi bölgesine taşınmasıyla merkezdeki vatandaşlara uzak olacağını değerlendiren milletvekili Işık; ”Protokolün yapılmasının ardından, bizler de merkez karakolu ile alakalı girişimlere başladık. Eski diş hastanesinin arkasında bulunan bölgede, Gemlik merkezinde yaşayan vatandaşlarımızın hizmet alacağı bir merkez karakolunu hizmete açacağız.

Bu konu ile alakalı girişimlerimizi tamamladık. Gemlik’ten gelen talepleri, Gemlik’in vekili olarak Ankara’ya taşıdım. Bundan sonraki aşamada il ve ilçe emniyet müdürlüklerimizle götüreceğimiz süreçte, Gemlik’in merkezine kurulacak karakolun teknik detaylarını ve kapsamını değerlendireceğiz. Vatandaşlarımızın hizmetleri en hızlı şekilde almasını sağlayacağız” dedi.

Gemlik Türkiye’nin En Yaşanabilir İlçelerinden Olacak

Yerel idareler seçimleri ile alakalı da değerlendirme yapan Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık; ”Gemlik ile alakalı önümüzde önemli bir fırsat var. Yerel idareler seçimlerinde, Gemlik’in geleceğini değerlendirerek karar vermeli ve uyumlu bir yönetim seçmeliyiz. Gemlik’te daha yapacak çok işimiz, gidilecek çok yolumuz var. Projelerimiz, tüm Gemlik’e hitap ediyor. Bizlerin uyumuyla kazananın Gemlik olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir