GİRESUN KÜLTÜR EVİ TAMAMLANIYOR

GİRESUN KÜLTÜR EVİ TAMAMLANIYOR

GİRESUN KÜLTÜR EVİ TAMAMLANIYOR

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik Giresunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Halil Ataş ile birlikte arsası belediye tarafından tahsis edilen ve önümüzde ki haftalarda hizmete girmesi planlanan Giresun Kültür Evi’nin inşaatında incelemelerde bulundu.

Kültür Evinin tamamlandığında Giresunlu hemşerilerin ve bölge insanının arasındaki paylaşımlara da büyük katkı sağlayacağına inandığını ifade eden Başkan Yılmaz, hanımların, yetişkinlerin, yaşlıların ve çocukların güvenilir bir mekânda birlikte zaman geçirebilecekleri ve çeşitli faaliyetlere katılabilecekleri yeni bir mekâna daha kavuşacağını söyledi. İlçede ki kültürel ve sosyal faaliyetlerde de önemli hizmetlere imza attıklarını hatırlatan Başkan Yılmaz, Gençlerin de kahve köşelerinden uzaklaşması noktasında Kültür Evi’nin, satranç takımları, dart, masa tenisi ve bilardo masası gibi çeşitli sportif materyaller ve teknolojik ürün ihtiyaçlarının belediye tarafından karşılanacağını açıkladı.

Gemlik Giresunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Halil Ataş da, Giresun Kültür Evi’nin kendileri için çok önemli olduğunu ve bu çalışmanın bittiğinde gelecek nesillere miras bırakabilecek Giresun Kültürünün Gemlik’te yaşatılacağını ifade ederek Gemlik Belediyesi’ne ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

(Son Güncelleme: 12 Mart 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir