GTSO Yönetimi yaptırdıkları okulu ziyaret etti

GTSO Yönetimi yaptırdıkları okulu ziyaret etti

GTSO Yönetimi yaptırdıkları okulu ziyaret etti

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri, GTSO tarafından çelik konsiriksiyon malzeme ile yaptırdıkları GTSO Gazi Ortaokulu’nu  ziyaret ettiler.

Oda Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir, Başkan Yardımcıları Semih Aşkın, Abdullah Kavlak, Sayman üye Şefik Yılmaz ve üyeler; Hasan Hamaloğlu, Alaattin Akcan, Fatih Bulut ve Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, Genel sekreter Agah Arda okula giderek, yönetici Sinan Sevinç’i makamında ziyaret ettiler.

1999 depreminden sonra hasar gören Gazi ilköğretim okulu, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yıktırılarak çelik konsiriksiyon malzeme ile yeniden yapıldı. Ziyarete Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir, okul yöneticisi Sinan Sevinç’ten okul hakkında bilgi aldıktan sonra, birlikte okulu gezdiler.

Okul öğrencilerin den ilköğretime devam eden öğrencilerin yeni yapılan Hamidiye İlkokuluna taşınmaları ve öğrenci sayısında azalma olması nedeniyle eğitim ve öğretimin kalitesinin daha artacağını söyleyen Okul Müdürü Sinan Sevinç, GTSO yöneticilerine desteklerin den dolayı teşekkür ettiler.

GTSO Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir, yaptığı konuşmada, okulun ihtiyaçları konusunda her zaman yardımcı olacakları belir terek; “Odamızın adını taşıyan okulunuz da yetişen öğrenciler bizlerin her zaman gurur kaynağı olacaklardır.” dedi.

(Son Güncelleme: 12 Mart 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir