Vali’den Muhtarlar Toplantısı

Vali’den Muhtarlar Toplantısı

Vali küçük başkanlığında 5. Muhtarlar toplantısı yapıldı.
Bursa Valisi İzzettin Küçük, İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi doğrultusunda düzenlenen, 5.Muhtarlar Toplantısı’nda, Gemlik, Mudanya, Karacabey ve Kemalpaşa ilçelerinin bazı mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Valilik Çarşamba Hizmet Binasında gerçekleştirilen toplantıya, Vali İzzettin Küçük, İl Emniyet Müdürü Osman Ak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu’nun yanı sıra daire müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.
Yoğun bir katılımla gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını yapan Vali İzzettin Küçük, periyodik olarak gerçekleştirilen toplantıların, muhtarların talep ve beklentilerinin yerine getirilmesinin yanı sıra kentin sorunlarının çözümüne de önemli katkılar sağladığını söyledi. Vali Küçük, muhtarlara yönelik konuşmasında “Yaşadığınız mahallelerde karşılaştığınız sorunların tespiti ve çözüm önerileri ile çözüme dair gerekli takibi yapmak siz değerli muhtarlarımızın asli görevlerindendir. Mahallelerinizdeki eğitim, sağlık, ulaşım, altyapı gibi sorunları tespit ederek ilgili belediyelere, kaymakamlıklara, vali yardımcılarımıza veya bizzat bana iletmeniz, sorunların çözümüne katkı sağlayacaktır. Bugünün ve geleceğin Bursa’sını hep beraber inşa edeceğiz. Azim ve kararlılıkla Bursa’mızı ülkemizin parlayan yıldızı haline getirmek ve bizlere inanan insanları mahcup etmemek için gece gündüz demeden çalışacağız. Bursa Valiliği olarak, sorunlarınızın çözümü ve mahallelerinize daha iyi hizmetler sunabilmeniz adına her türlü desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Bu toplantıya katılımlarınızdan dolayı siz değerli muhtarlarımıza ve saygıdeğer konuklarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Muhtarlar Toplantısı’nda söz alan muhtarlar da, mahallelerinde yaşanan sorunlar ile talep ve beklentilerini tek tek ayrıntılı bir şekilde anlattı. Muhtarları dikkatle dinleyen ve sık sık not aldıran Vali Küçük, dile getirilen talep ve önerilerin titizlikle takip edileceğinden emin olunmasını istedi.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir