“Muhtarlar mahallesiyle ilgili söz sahibi olacak”

“Muhtarlar mahallesiyle ilgili söz sahibi olacak”

CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan Türkiye Muhtarlar Derneği Gemlik Şubesini ziyaret etti. Ziyarette şehrin her kesimiyle ortak yönetimi vurgulayan Sertaslan, muhtarların belediye meclislerinde kendi mahallesi ile ilgili görüşülen konularda söz sahibi olacaklarını da belirtti.

CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. İlçe Başkanı Cemil Acar, Belediye Meclis Üyesi Adaylarıyla beraber Türkiye Muhtarlar Derneği Gemlik Şubesini ziyaret eden Sertaslan, burada Gemlik’teki proje önerilerini anlatarak muhtarların yönetimdeki önemini vurguladı.

“Mahallenizde olan her şeyle ilgili söz sahibi olacaksınız”

Sertaslan, Muhtarların özellikle belediye meclislerinde kendi mahalleri ile ilgili tüm  düzenlemelerde söz sahibi olacaklarını ifade ederken, konuşmasının devamında: “Belediye meclislerinde mahalleler ile ilgili imar düzenlemesi ve yeşil alanlar gibi birçok konu geliyor. Vatandaş öğrenince gidip muhtara soruyor ama muhtarın haberi yok. Biz ortak akla inanan bir yönetim anlayışını ön plana çıkartacağız” dedi.

“Muhtarlarımıza da uğurlu gelecek”

Gemlik’te yaşayan vatandaşların fikirlerini önemseyerek yola çıktıklarını ifade eden Sertaslan, “Gemlik yıllardan beridir yaptım oldu zihniyetinden çok çekti. KHK’da yaptım oldu dediler emlak ve inşaat piyasası kötü çöktü. Belediye meclisinde muhtarların mahallesiyle ilgili kararları alırken muhtarlarımızın fikirleri alınmadan kararlar alındı mahallelinin tepkisini çekti. Bizim yönetim anlayışımızda ise bu olmayacak herkesin fikrini söyleyebildiği ve ortak yürütülen yönetim anlayışıyla ilçemizi yöneteceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

 

(Son Güncelleme: 7 Mart 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir