Mart Meclisinin İlk Oturumu Yapıldı

Mart Meclisinin İlk Oturumu Yapıldı

Mart Meclisinin İlk Oturumu Yapıldı

Gemlik Belediye Meclisi Mart Ay’ı ilk toplantısı Gemlik Belediyesi Ömer Kahraman Ek Hizmet Binası meclis salonunda yapıldı.

Dairelerden gelen öneriler ilgili komisyonlara sevk edilirken, İmar ve Spor konuları görüşüldü. Kurşunlu ikinci bölge ile alakalı öneride yol genişliği talebi, sahil bölümünü alan ikinci bölgenin komple plandığı için planın içine devredildi.

Gemlik Amatör Spor Kulüpler Birliği Derneği ile Gemlik Belediyesi arasında imzalanacak protokol ile Gemlik Sahil Bölgesinde, spor kulüplere gelir sağlaması amacıyla halk tipi çay bahçesi yapılması konusu da görüşüldü. Tesisin devredilmemesi ve gerekli izinlerin alınması şartıyla yürürlüğe girmesi mecliste grubu bulunan siyasi partilerin oybirliği ile kabul edildi.

Önergeler bölümünde ise Ata Mahallesinde bulunan ve yıkılmaya yüz tutan mahalle camisinin yeniden yapılması görüşüldü. Öneri ilgili komisyonlara sevk edildi.

Oturumun son bölümünde daha önce arsasında bulunan müstakil evini dönüşüm yasası gereğince yıktığını belirten vatandaş, 5 senedir kendisine çeşitli zorluklar çıkarıldığını beyan etti. Konu ile alakalı konuşan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilgili müdürlüklerin konutu inceleyerek vatandaşa bilgi vermesini söyledi.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir